ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Survivor: Όταν η Πελαγία Καζολέα άναβε «φωτιές» στην Μύκονο (φώτο)

Survivor: Όταν η Πελαγία Καζολέα άναβε «φωτιές» στην Μύκονο (φώτο)

Μία από τις παίκτριες του φετινού Suvovor που έχει ξεχωρίσει είναι η Πελαγία Καζολέα, η οποία είναι μέλος της ομάδας των «Μαχητών».

Μπορεί ακόμα να μην έχει δείξει τις αθλητικές της ικανότητες στους στίβους μάχης, όμως τα σωματικά της προσόντα εντυπωσιάζουν.

Η 31χρονη καλλονή είτε φορά το μαγιό της είτε το σορτσάκι της αφήνει άπαντες με το στόμα ανοιχτό και όχι άδικα. Οι αναλογίες της είναι ιδανικές και «ζαλίζουν».

Η Πελαγία Καζολέα έχει γεννηθεί στην Αθήνα και εργάζεται ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλη εταιρία. Στο παρελθόν είχε λάβει μέρος στο «Deal» και στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη. Επίσης, διατηρεί σχέση με πολύ γνωστό μοντέλο.

Όταν είχε βρεθεί στην Μύκονο το καλοκαίρι για διακοπές είχε τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό. Μάλιστα, τότε ο φωτογραφικός φακός του «Mykonos Live TV» την είχε «τσακώσει» να πλατσουρίζει στην παραλία και να τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.