
Κατά του Σπύρου Μαρτίκα στρέφονται κάποιοι από τους συναδέλφους του φαρμακοποιούς.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Open Weekend, ορισμένοι φαρμακοποιεί έχουν υποβάλλει καταγγελίες εναντίον του παίκτη του Survivor στον Σύλλογο Φαρμακοποιών Πειραιά κατηγορώντας τον για αθέμιτο ανταγωνισμό.
Όπως αναφέρεται, θεωρούν ότι ο Σπύρος Μαρτίκας χρησιμοποιεί τη δημοφιλία που έχει κερδίσει στο ριάλιτι επιβίωσης για να προσεγγίζει πελάτες στο φαρμακείο του.
Μιλώντας στην εκπομπή ο πρόεδρος Φαρμακοποιών Πειραιά επιβεβαίωσε τις καταγγελίες. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως η συμμετοχή του Μαρτίκα στο Survivor, καθώς και η αποχή του από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες είναι νόμιμη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.