ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αναστασία Γιούσεφ: Η Beyonce της Ελλάδας (φωτό – βίντεο)

Αναστασία Γιούσεφ: Η Beyonce της Ελλάδας (φωτό – βίντεο)

H Αναστασία Γιούσεφ (https://m.facebook.com/AnastasiaGiousefOfficial/), μια πανέμορφη Ελληνοαιγύπτια, είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό και familiar  πρόσωπο της αθηναϊκής νύχτας αυτή την στιγμή: Περιζήτητη από τα  μεγαλύτερα club της πόλης, χορεύει όπως καμιά άλλη και το μόνο της πρόβλημα είναι πώς θα καταφέρει να “στριμώξει” σε μια νύχτα όσο το δυνατόν περισσότερες εμφανίσεις. “Πολλές φορές αναγκάζομαι να πάω και σε εννέα club σε μια βραδιά”, λέει η ίδια.

Όχι τυχαία: Όπου εμφανίζεται γίνεται κυριολεκτικά… χαμός!

Σήμερα μιλάει στο pronews.gr για όλα: Για την επιτυχία της, τα καλλιτεχνικά της όνειρά και την οικογένεια που θέλει να αποκτήσει “Σε μερικά χρόνια”, όπως διευκρινίζει…

–         Μας ήρθες από την Αλεξάνδρεια, σωστά;

Σωστά. Από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου καταγωγή, αλλά δεν έχω πάει ακόμα. 

–         Πότε ξεκίνησες την καριέρα σου;

Από τα 16 μου. Μικρή μικρή…

–         Πώς περιγράφεις τον εαυτό σου;

Είμαι Λέων, άρα χαμογελαστή πάντα, αλλά και εγωίστρια . Καλή συμβουλάτορας και φίλη, μα κάπως κτητική. Έχω αρχές και πιστεύω στην αγάπη, μα δεν πέφτω εύκολα στην παγίδα.. Ενθουσιώδης, μα προσεκτική…

Όταν αγαπώ (όχι τόσο εύκολα) μου αρέσει να δίνω χαρά και ευτυχία, να μοιράζω χαμόγελα.

Ποτέ δεν προσβάλλω και σιχαίνομαι τους ανθρώπους που το κάνουν.. πολύ ειλικρινής για να συνυπάρξω με ψεύτες.

Ο χορός με εκφράζει, λατρεύω αυτό που κάνω και δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω με τόση επιτυχία αλλά να το ευχαριστιέμαι κιόλας. Γενικά σαν άνθρωπος είμαι κοινωνική και ομιλητική, ευγενική μα και πολύ επιλεκτική με τις παρέες μου και τους ανθρώπους που θα κάνω «δικούς» μου.

–         Η πιο παράξενη- περίεργη εκδήλωση λατρείας που προς το πρόσωπο σου από θαμώνες;

Είναι πολλές κατά καιρούς. Μου έχουν ρίξει πολλά λουλούδια, μου έχουν πει πολύ ωραίες ατάκες… καλά για βίντεο και φωτογραφίες δε το συζητώ.  Γενικά συνέχεια γίνεται κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει μια μέρα και να μη συμβεί κάτι.

–         Σε ενοχλεί όλο αυτό;

Όχι , εννοείται πως όχι. Ίσα ίσα μου προσφέρει χαρά και δύναμη να συνεχίσω.

–         Όταν είσαι στη μπάρα και χορεύεις τι νιώθεις;

Νιώθω ότι κατακτώ τον κόσμο! Νιώθω δυνατή, απελευθερώνομαι. Είναι κάτι που το αγαπώ πολύ, με γεμίζει και νιώθω πολύ ωραία.

–         Προτάσεις για δική σου εκπομπή είχες ποτέ;

Μα έκανα δική μου εκπομπή στη Ρόδο, στο ΚΑΝΑΛΙ 4, που έχει εμβέλεια σε όλα τα Δωδεκάνησα. Η εκπομπή λεγόταν «Διασημότητες» και παίρναμε συνεντεύξεις από διάσημους. Κατεβαίναμε και Αθήνα για τον ίδιο λόγο. Τότε είχα σταματήσει το χορό γιατί ήθελα να ήμουν καλή σε αυτό που έκανα και δεν ήθελα να με δεσμεύει.

–         Καλλιτεχνικό όνειρο για το μέλλον;

Να σου πω την αλήθεια θα ήθελα να φτάσω πολύ ψηλά. Μου αρέσει πολύ η Beyonce… Να γίνω κάτι… μια show woman! Έχω φανταστεί πολλές φορές τον εαυτό μου πως θα ήταν να ήμουν μια τέτοια γυναίκα…

–         Σκοπεύεις να εγκαταλείψεις την Ελλάδα για να το πραγματοποιήσεις;

Μπα, όχι δε σκοπεύω κάτι τέτοιο. Δε νομίζω να αφήσω την οικογένεια μου. Έχω κάνει και πέντε πράγματα εδώ, έχω φτιάξει τον κύκλο μου, οπότε δε νομίζω.

–         Νιώθεις ανταγωνισμό με άλλες κοπέλες του χώρου;

Να σου πω την αλήθεια όχι ιδιαίτερο. Αυτόν τον καιρό δεν έχω αυτό το άγχος. Νιώθω τόση σιγουριά με τη δουλειά μου που τουλάχιστον για τα επαγγελματικά δεν αγχώνομαι. Το έχω στρώσει άλλωστε τόσα χρόνια. Δε φοβάμαι ότι θα μου πάρει κάποια την πρωτιά. Δε σου κρύβω πως πιο παλιά το είχα. Ίσως γιατί δούλευα λιγότερο, είχα σχέση, χρόνο να αναλύω και γι αυτό είχα ανασφάλειες.

–         Τώρα υποθέτω χρόνος δεν υπάρχει.

Όχι χρόνος δεν υπάρχει. Στις 11 πρέπει να είμαι στο πρώτο μαγαζί που εμφανίζομαι και φαντάσου τώρα που σου μιλάω ανεβάζω φωτογραφίες γιατί είναι μέρος της δουλειάς μου, θα φάω λίγο και θα φύγω. Και όλο αυτό μέχρι τις 9 το πρωί, αλλά με ευχαριστεί! Υπάρχουν και στιγμές που με κουράζει κιόλας γιατί θέλω και λίγο περισσότερο χρόνο για εμένα.

–         Κλείνοντας πως φαντάζεσαι το μέλλον; Παντρεμένη με παιδιά ίσως;

Ναι! Παντρεμένη με παιδάκια εννοείται… Ονειρεύομαι ένα σπιτικό ζεστό με τα παιδάκια μου και τον άντρα μου. Να με αγαπάει , να είμαστε δεμένοι και ευτυχισμένοι. Σίγουρα δεν κανονίζεις το πότε θα βρείς τον κατάλληλο, αλλά σε 2-3 χρόνια θα ήθελα σίγουρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.