ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγκίνηση για τον Αντώνη Ρέμο ανήμερα των γενεθλιών του – Το κοινό του τραγούδησε «Χρόνια πολλά» (βίντεο)

Συγκίνηση για τον Αντώνη Ρέμο ανήμερα των γενεθλιών του – Το κοινό του τραγούδησε «Χρόνια πολλά» (βίντεο)

Η προγραμματισμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, με αφορμή τη γιορτή της τοπικής ομάδας.

Η χθεσινή ημέρα ήταν ξεχωριστή για τον τραγουδιστή που είχε τα γενέθλιά του και κανείς δεν περίμενε πως θα τα περάσει μόνος του.

Στην αχαϊκή πρωτεύουσα βρέθηκαν κάνοντάς του έκπληξη η Υβόννη Μπόσνιακ και η κόρη τους, καθώς και στενοί φίλοι τους, όπως ο Κώστας Μπερτάκης και ο Κώστας Πηλαδάκης.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, όλο το στάδιο του τραγούδησε «Χρόνια πολλά» κάνοντάς του μία μεγάλη έκπληξη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη του ανέβηκε στη σκηνή για ένα φιλί!

Πρόκειται για μία σημαντική κίνηση καρδιάς από ανθρώπους του τραγουδιστή, που τον άγγιξε και τον συγκίνησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.