ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Γ. Σπαλιάρας «τσεκάρει» την δικηγόρο και… το Twitter το γλεντάει (φωτό, βίντεο)

Ο Γ. Σπαλιάρας «τσεκάρει» την δικηγόρο και… το Twitter το γλεντάει (φωτό, βίντεο)

Τι κι αν όλοι οι τηλεθεατές περίμεναν με ανυπομονησία να ακούσουν τους δύο Survivors που θα πήγαιναν τελικό, ο Γιάννης Σπαλιάρας φαίνεται πως γοητεύτηκε από την όμορφη δικηγόρο της παραγωγής, ρίχνοντάς της ένα βλέμμα που σχολιάστηκε.

Συγκεκριμένα, η δικηγόρος της παραγωγής εισήλθε με τον φάκελο των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, τον οποίο και έδωσε στον Σάκη Τανιμανίδη. Ενώ, λοιπόν, η ίδια περπατούσε να για να βγει από το πλατό, ο Γιάννης Σπαλιάρας την «ακολούθησε» με το βλέμμα του, το οποίο και δεν έφυγε από εκείνη μέχρι να αποχωρήσει εντελώς από τον χώρο.

Η κάμερα κατέγραψε την κίνηση του Σπαλιάρα, με αποτέλεσμα οι χρήστες του Twitter να μη χάσουν λεπτό και να αρχίσουν να γράφουν «θεϊκές» ατάκες στο Twitter.

Λέγοντάς τον «γύπα» και «αιώνιο άρχοντα», σίγουρα το «κάρφωμα» του Σπαλιάρα ήταν από τις top στιγμές του ημιτελικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.