ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τέλος οι ρατσιστικές αναρτήσεις για τον Μάριο Ιωαννίδη – Παίρνει πίσω όσα έγραψε (φωτό, βίντεο)

Τέλος οι ρατσιστικές αναρτήσεις για τον Μάριο Ιωαννίδη – Παίρνει πίσω όσα έγραψε (φωτό, βίντεο)

Σάλο είχε προκαλέσει με τις ρατσιστικές αναρτήσεις του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, ο παίκτης του Survivor, και τώρα δίνει τη δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή Survivor Πανόραμα της Ελενοώρας Μελέτη.

Συγκεκριμένα είπε:

«Χτες μετά τον τελικό που πήραμε τα κινητά μας το είδα, και με λυπεί πάρα πολύ. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Η ανάρτηση αυτή είναι πριν από 6-7 χρόνια, είναι πολύ λεπτό το θέμα. Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί το είχα γράψει, είχε γίνει μια ιστορία για μια οικογένεια, και πάνω στο θυμό και στην ένταση το έγραψα, κάτι το οποίο μετανιώνω, είμαι ένας άνθρωπος που μεγαλώνοντας έχουν αλλάξει κάποια πράγματα για μένα στην πορεία σαν Μάριος. Το έχω αλλάξει στην πορεία της ζωής μου, και είμαι χαρούμενος, γιατί δεν παίζουμε με τον πόνο των ανθρώπων.

Θα την κατεβάσω την ανάρτηση, αλλά τι διαφορά κάνει; Έξω μπορεί ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει, αν δεν σου αρέσει, μπορείς να με βρίσεις, είναι κάτι που το έγραψα, δεν θα πω ότι μου χακάρανε το Facebook. Είμαι υπερήφανος που άλλαξα άποψη για αυτό το θέμα. Κάνω λάθη και θα μετανιώνω για λάθη», δήλωσε χαρακτηριστικά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.