ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παίρνει πίσω όσα είπε ο Τ.Μαυρίδης – «Δεν ειπώθηκαν τα πράγματα έτσι» (βίντεο)

Παίρνει πίσω όσα είπε ο Τ.Μαυρίδης – «Δεν ειπώθηκαν τα πράγματα έτσι» (βίντεο)

Ο μουσικός παραγωγός και συνθέτης είχε ισχυριστεί πως η Έλενα Παπαρίζου αντιμετώπισε πρόβλημα εθισμού με το αλκοόλ στο παρελθόν.

Για τον τρόπο που χώρισαν είχε πει: «Δεν πλακωθήκαμε. Την εμπιστεύτηκα με κλειστά τα μάτια και την πάτησα… Δεν το είχα με τα χρήματα –λάθος μου– ναι μεν τα διεκδικούσα για εκείνη, αλλά δεν τα διαχειριζόμουνα εγώ… Ανέκαθεν με έφταναν έστω και 10 ευρώ για τα τσιγάρα μου… Και με την Εύα έτσι είμαι, έτσι μεγάλωσα. Στο σπίτι μας η μάνα μου έκανε κουμάντο στα οικονομικά. Με στενοχώρησε που χώρισα μαζί της τόσο άσχημα. Συναισθηματικά για μένα αλλά και για εκείνη πιστεύω ότι είχε τελειώσει η σχέση από το 2008, ζούσαμε μαζί για τη δουλειά, για την εικόνα της και για την τηλεόραση. Εκείνη τότε αποφάσισε να φύγει και να πάει στη Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το ποτό και μάλιστα αποχαιρέτησε τον κόσμο τότε από το μικρόφωνο στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν με τον Ρέμο λέγοντας ότι ήταν η τελευταία της μέρα στην Ελλάδα. Εγώ έμεινα εδώ και την περίμενα να έρθει για να ξεκαθαρίσουμε τα οικονομικά μας, είχαμε χωρίσει, αλλά περίμενα τις δικές της αποφάσεις για τα επαγγελματικά μας πλέον. Στο μεταξύ είχα γνωρίσει την Εύα και είχα προχωρήσει τη ζωή μου. Εκείνη λοιπόν γύρισε πίσω μετά από 6 μήνες και μου ζήτησε να τα μαζέψω και να φύγω από το σπίτι.».

Ενώ στην ερώτηση αν η Έλενα είναι ένας άνθρωπος που δεν αναγνωρίζει πια, είπε: «Ναι, απορώ, μάλιστα, πως της χάρισα 12 χρόνια από τη ζωή μου. Εκτός αν ήμουνα τόσο τυφλός! Πιθανόν οι άνθρωποι να αλλάζουν μεγαλώνοντας, όσο ήμασταν μαζί θεωρούσα ότι ήταν πολύ δίκαιη. Μπορεί να πειράχτηκε που δεν έκανε οικογένεια και δεν παντρεύτηκε βέβαια, παρόλο που όταν ήμασταν μαζί ήταν απόλυτα σύμφωνη ότι πρώτα χτίζουμε την καριέρα μας και μετά τη ζωή μας…».

«Δεν ειπώθηκαν τα πράγματα έτσι ακριβώς»

Σε νέα τηλεοπτική του συνέντευξη, στην κάμερα του «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», ο Τόνυ Μαυρίδης τόνισε ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του και ότι έχει σκοπό να κινηθεί νομικά.

«Έγινε μια μεγάλη παρερμηνεία σε όλο αυτό το πράγμα. Έχω λάβει τα μέτρα μου και τις επόμενες μέρες θα μιλήσει και ο δικηγόρος μου. Δεν ειπώθηκαν τα πράγματα έτσι ακριβώς», ισχυρίζεται ο Τόνυ Μαυρίδης.

Μέχρι στιγμής η Έλενα Παπαρίζου δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για όσα έχει ισχυριστεί ο πρώην σύντροφός της, Τόνυ Μαυρίδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.