ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Βαλαβάνη: Στη Μήλο για διακοπές με παρουσία… που θυμίζει Αγ.Δομήνικο (φωτό)

Ε.Βαλαβάνη: Στη Μήλο για διακοπές με παρουσία… που θυμίζει Αγ.Δομήνικο (φωτό)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πλέον πασίγνωστη και αρκετά αγαπητή χάριν της συμμετοχής της στο δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης «Survivor», από το οποίο μάλιστα αποχώρησε από τους τελευταίους.

Έτσι λοιπόν κάθε της εμφάνιση τυγχάνει της προσοχής των χρηστών του ίντερνετ.

Η αθλητικογράφος τις τελευταίες ημέρες κάνει συνεχώς ταξίδια προκειμένου να ξεκουραστεί από τις δύσκολες στιγμές και τις αντίξοες συνθήκες στο παιχνίδι επιβίωσης.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στην όμορφη Μήλο και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με μαγιό σε παραλία του νησιού.

«Πρώτη φορά στη Μήλο και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία», έγραψε στη λεζάντα της παρακάτω εικόνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.