ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Heidi Klum: Κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή από εσώρουχα (φωτό)

Heidi Klum: Κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή από εσώρουχα (φωτό)

Τις δικές της συμβουλές προς όλες τις γυναίκες δίνει το super model Heidi Klum, η οποία τις παροτρύνει να φορούν πάντα ωραία εσώρουχα γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις και τι μπορεί να προκύψει.

Η 44χρονη δημιούργησε τη δική της συλλογή από εσώρουχα και στο πλαίσιο της προώθησής της, μιλώντας στο περιοδικό People Style, αναφέρθηκε στη σημαία των εσωρούχων.

«Πριν ξεκινήσω τη δική μου εταιρία συνεργάστηκα για 13 χρόνια με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες εσωρούχων, οπότε είχα πάντα επαφή με σπουδαία εσώρουχα», δήλωσε η Klum και πρόσθεσε: «Πρέπει να πω, ακόμη και πριν από αυτό, νομίζω ότι και η μαμά μου με επηρέασε, επειδή της άρεσαν τα εσώρουχα, είχε πάντα μια ποικιλία από διαφορετικά σπουδαία κομμάτια. Αυτό που με έκανε να είμαι και πιο ελεύθερη με το σώμα μου είναι ότι πάντα έκανε ηλιοθεραπεία τόπλες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.