ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γ.Αγγελόπουλος: «Μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου» (φωτό)

Γ.Αγγελόπουλος: «Μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου» (φωτό)

«Μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έχετε κάνει για εμένα», έγραψε μεταξύ άλλων ο νικητής του Survivor για τα social media του…

Μετά το κλείσιμο της σελίδας Giorgosaggelopoulos_fans και τα παράπονα των θαυμαστών που διαχειρίζονταν τη σελίδα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Ντάνος, πήρε θέση, ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για την υποστήριξη και ξεκαθάρισε πως το μόνο προφίλ που έχει σχέση με τον ίδιο, είναι αποκλειστικά το δικό του, το οποίο διαχειρίζεται ο ίδιος.

«Όλους αυτούς τους μήνες μου συμβαίνει κάτι μοναδικό. Παίρνω δύναμη από τη δική σας υποστήριξη, για την οποία θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ό,τι φτιάχνετε για μένα και ό,τι μου στέλνετε τα βλέπω όλα, με συγκινούν πολύ και δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι αδικείται. Δεν είναι εύκολο να απαντώ σε τόσα πολλά μηνύματα και για αυτό συγχωρήστε με αν δεν το κάνω πολλές φορές, αλλά να ξέρετε ότι όλα είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Θέλω όλοι να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει άλλη επίσημη σελίδα ή ομάδα φίλων πέρα από αυτό το προφιλ. Γι’ αυτό μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έχετε κάνει για εμένα», έγραψε ο νικητής του Survivor.

Δείτε την ανάρτηση του:

https://www.instagram.com/p/BYVvaUPACRp/?taken-by=danos_ga

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.