ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βάνα Μπάρμπα: Υποψήφια για το Δήμο Αθηναίων

Βάνα Μπάρμπα: Υποψήφια για το Δήμο Αθηναίων

Η Βάνα Μπάρμπα τόνισε ότι συμφωνεί με τον Θόδωρο Πάγκαλο και τη δήλωσή του «Μαζί τα φάγαμε»

Η γνωστή ηθοποιός ετοιμάζεται να κατέβει στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές για το Δήμο της Αθήνας, όπως ανέφερε στην εφημερίδα Espresso.

Η δημοφιλής ηθοποιός ύστερα από τη συμμετοχή της στα κοινά της Γλυφάδας δέχθηκε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της κεντροαριστερής παράταξης.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο με τον Θόδωρο Πάγκαλο. Μάλιστα όπως δήλωσε συμφωνεί με τον πρώην υπουργό και τη δήλωσή του «Μαζί τα φάγαμε». «Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, όχι μόνο γιατί τόλμησε να σηκώσει το βάρος της δήλωσης, αλλά και της ευθύνης κομματικών λαθών του παρελθόντος» υπογράμμισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram η Βάνα Μπάρμπα έγραψε: «Δύο παλιοί καλοί φίλοι βρέθηκαν χθες και πήγαν να ακούσουν μαζί έναν άλλο αγαπημένο τους φίλο τον Χρήστο Κυριαζή. Τελικά οι παλιές αγάπες, δεν πάνε στον παράδεισο… μένουν κάπου εδώ κοντά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.