ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

20 χρόνια μετά και κανείς δεν ξέρει τι δουλειά έκανε ο τηλεοπτικός Τσάντλερ Μπινγκ!

20 χρόνια μετά και κανείς δεν ξέρει τι δουλειά έκανε ο τηλεοπτικός Τσάντλερ Μπινγκ!

Οι σκληροπυρηνικοί φίλοι των «Friends» θυμούνται ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια της σειράς, αν και ελάχιστοι γνωρίζουν πώς έβγαζε τα προς το ζην ο Τσάντλερ.

Αυτό ήταν πράγματι το μεγαλύτερο μυστήριο της σειράς, καθώς τον έχουμε δει μεν στο γραφειάκι του, τι έκανε όμως εκεί;

Σε περίπτωση που το έχετε απορία λοιπόν, η επίσημη δουλειά του Τσάντλερ ήταν η στατιστική ανάλυση και η αναπροσαρμογή δεδομένων!

Και με τις συνήθεις απολαβές μιας τέτοιας θέσης, ήταν ο μόνος της παρέας που θα μπορούσε να νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο Greenwich Village της Νέας Υόρκης στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Ό,τι κι αν έκανε όμως μεταξύ 9:00-17:00 κάθε μέρα, τα παράτησε αργότερα για να μπει στον κλάδο της διαφήμισης…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.