ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαμός με την ατάκα του Βασάλου – Σε έξαλλη κατάσταση η Ευρυδίκη: «Είναι δυνατόν;» (βίντεο)

Χαμός με την ατάκα του Βασάλου – Σε έξαλλη κατάσταση η Ευρυδίκη: «Είναι δυνατόν;» (βίντεο)

Το απόσπασμα που «έκαψε» τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Απέναντι βλέπω μια ξανθιά κοπέλα. Δεν με κοιτάει, δεν μου έχει ρίξει βλέμμα, εγώ την έχω «καρφώσει» δύο ώρες, με τα μάτια, όχι με τίποτα άλλο», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε εκπομπή και έκανε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη έξαλλη όταν είδε το απόσπασμα στο «Καλύτερα δε γίνεται».

«Δεν το έχω δει αυτό; Γιατί ξανθιά; Είναι δυνατόν ξανθιά; Μάλλον επειδή έχω ανοίξει το μαλλί. Είναι δυνατόν;», έλεγε και ξανάλεγε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που διαμαρτυρόταν κυρίως για το ότι ο σύντροφος της αναφέρθηκε σε ξανθιά, καθώς οι συνάδελφοι της προσπαθούσαν να την πείσουν να φανεί ψύχραιμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.