ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Η Μέγκι «ξαναχτύπησε» στο GNTM και το Twitter την… «αποθέωσε» (φωτο)

Η Μέγκι «ξαναχτύπησε» στο GNTM και το Twitter την… «αποθέωσε» (φωτο)

Λίγα λεπτά παρουσίας της Μέγκι Ντρίο στο αποψινό επεισόδιο του GNTM ήταν αρκετά για να βγάλουν οι χρήστες του Twitter τον πιο δηλητηριώδη εαυτό τους.

Το μέλος της «τριάδας της φωτιάς» που αποχώρησε πρώτο από την κλίκα, επέστρεψε δυναμικά, αυτή τη φορά για να διεκδικήσει την επιστροφή του μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια που είδαν νωρίτερα την πόρτα της εξόδου.

Οι παίκτριες που εξακολουθούν να διαγωνίζονται για τη νίκη, κλήθηκαν να ψηφίσουν τρία κορίτσια για να επιστρέψουν στο σπίτι μοντέλων, με τη Μέγκι να συνειδητοποιεί πως καμιά πέρα από τις «φίλες» της δεν τη θέλει πίσω!

Οι ατάκες της; Το κάτι άλλο! Αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτές των χρηστών του Twitter που μπαίνουν στη λίστα με τα best of the best τους…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.