ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η πρώτη ανάρτηση της Ειρήνης Καζαριάν μετά τη νίκη της στο GNTM (φωτο)

Η πρώτη ανάρτηση της Ειρήνης Καζαριάν μετά τη νίκη της στο GNTM (φωτο)

Την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά τη νίκη της στον μεγάλο τελικό του GNTM, έκανε η Ειρήνη Καζαριάν.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, εσείς όλοι που με στηρίξατε και με φέρατε στη κορυφή, δεν έχω να πω πολλά, μόνο ένα γεμάτο δυνατό και ουσιώδες ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου.

Τα μηνύματα σας, ο ενθουσιασμός σας, οι ψήφοι σας, γιατί πιστέψατε σε εμένα και στην προσωπικότητα μου, με κάνουν να χαμογελώ και να πιστεύω πως η σκληρή δουλειά που έριξα όλο αυτό το καιρό μακριά από την οικογένεια μου και τους φίλους μου, απέδωσαν καρπους και απέκτησα μια δεύτερη οικογένεια, όλους εσάς που είστε δίπλα μου όλο αυτό το καιρό.

Ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στους κριτές @vickykaya_ @skoulos @ilianapapageorgiou @angelosbratis αλλά και στις @genevievevv @elena_hristopoulou που πίστεψαν σε εμένα και με τη πολύτιμη βοήθεια τους και τις συμβουλές τους κατάφερα να νιώθω έτοιμη να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση και σίγουρη για τον εαυτό μου, και πάνω από όλα να έχω όλα τα εφόδια για ένα δυνατό ξεκίνημα σε μια καριέρα που πάντα ονειρευόμουν», έγραψε η Ειρήνη Καζαριάν.

Η ανάρτηση που έκανε η Ειρήνη Καζαριάν…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Brn4prlF4EI/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.