ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Power of Love: Αυτή η παίχτρια αποχώρησε

Power of Love: Αυτή η παίχτρια αποχώρησε

Αποχώρηση είχαμε σήμερα από το Power of Love. Δείτε ποια παίχτρια είδε την πόρτα της εξόδου.

Από το Power of Love Gala, αποχώρησε το απόγευμα της Κυριακής η Ραφαέλα Τσαντεκίδου. Ήταν ένα επεισόδιο με αρκετές εντάσεις, καθώς η κόντρα που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα του σπιτιού παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Οι παίκτες κλήθηκαν για ακόμα μια εβδομάδα να δώσουν την αρνητική τους ψήφο σε αυτόν που θέλουν να φύγει από το Power of Love. Η Ραφαέλα Τσαντεκίδου πήρε 5 ψήφους, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το σπίτι της αγάπης για δεύτερη φορά!

Η Μαρία Μπακοδήμου της είπε ότι έχει το δικαίωμα για ένα τελευταίο κόκκινο δωμάτιο. Η Ραφαέλα επέλεξε να συναντήσει τον Αλέξανδρο, νωρίτερα βέβαια, δεν παρέλειψε να πει ποιους θεωρεί υπεύθυνους για την αποχώρησή της. Λίγη ώρα αργότερα, ο Αλέξανδρος τής υποσχέθηκε πως θα βάλει τα δυνατά του προκειμένου να επιστρέψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.