ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Your Face Sounds Familiar»: Η μεταμφίεση του Τσαρούχα σε… Prodigy! (βίντεο)

«Your Face Sounds Familiar»: Η μεταμφίεση του Τσαρούχα σε… Prodigy! (βίντεο)

Ο Πασχάλης Τσαρούχας σαν άλλος Keith Flint των Prodigy κέρδισε τη χθεσινή βραδιά στο «Your Face Sounds Familiar».

Αν η αρχή της εβδομάδας και η επιστροφή στο γραφείο σε κάνει να νιώθεις άβολα… τότε πρέπει να δεις τι έγινε στο «Your Face Sounds Familiar».

O Πασχάλης Τσαρούχας εμφανίστηκε κάπως έτσι στην σκηνή…

Όχι, επειδή άνοιξε το άνοιξε το τριώδιο. Βλέπετε, αποστολή του ήταν αν μεταμφιεστεί σε Keith Flint των Prodigy.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O ηθοποιός τραγούδησε «Firestarter» και μάλιστα κέρδισε κοινό και κριτές, αφού αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής της βραδιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.