ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το συγκινητικό μήνυμα της Νικολέττας Καρρά για τον Σάκη Μπουλά (φωτο)

Το συγκινητικό μήνυμα της Νικολέττας Καρρά για τον Σάκη Μπουλά (φωτο)

Με μία συγκινητική της ανάρτηση στα social media, η Νικολέττα Καρρά έστειλε το δικό της μήνυμα για τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά.

Πέντε χρόνια πέρασαν από τότε που ο καρκίνος νίκησε τον Σάκη Μπουλά, σβήνοντας για πάντα το χαμόγελό του. Ο αγαπητός ηθοποιός, πέθανε το 2014, βυθίζοντας στη θλίψη φίλους και συγγενείς. Ανάμεσά τους ήταν και η Νικολέττα Καρρά, η οποία συμμετείχε μαζί του στην σειρά «Πενήντα – Πενήντα». Η αγαπημένη ηθοποιός, σήμερα έκανε μία ανάρτηση στο instagram, δείχνοντας έτσι πως τον θυμάται πάντα.

«Σαν σήμερα μας έκανε την τελευταία του «πλάκα»… Δεν γελάσαμε και ποτέ πια δεν μπορέσαμε να ξανά γελάσουμε παρέα… Και να και μια δουλειά που ποτέ δε θα επαναληφθεί… Να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι αγαπημένε μου» ήταν το συγκινητικό σχόλιο της Νικολέττας το οποίο συνόδευε την κοινή τους φωτογραφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.