ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Η Αλίκη νευρίασε μαζί μου επειδή με είδε σε φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση – Ήταν η εποχή που…» (βίντεο)

«Η Αλίκη νευρίασε μαζί μου επειδή με είδε σε φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση – Ήταν η εποχή που…» (βίντεο)

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Ο ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο που η Αλίκη του είχε θυμώσει.

«Η Αλίκη είχε νευριάσει μαζί μου μόνο μία φορά. Εκείνη την εποχή είχε μια αντιπαλότητα με τη Μιμή Ντενίση και εκείνη την εβδομάδα είμαι εξώφυλλο σε ένα περιοδικό με την Αλίκη και με την Μιμή σε μια εφημερίδα να κόβουμε αγκαλιά την τούρτα της. Τότε μου είπε η Αλίκη: “ΟΚ, εντάξει, κατάλαβα! Αγαπάς κι άλλη περισσότερο από μένα!”. Η Μιμή είχε πάρει τον Παπαμιχαήλ στο θίασο της και ήταν κοντά τα θέατρα τους και υπήρχε αντιπαλότητα!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.