Ξαναχτύπησε ο Α.Τσίπρας-«δεν υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα». Πάρτι κάνουν στο Μαξίμου...

Η.Βαλάσης: «Για να επιβιώσω στο Survivor έφαγα ποντίκια, γλάρους, χελώνες» (βίντεο)

Η.Βαλάσης: «Για να επιβιώσω στο Survivor έφαγα ποντίκια, γλάρους, χελώνες» (βίντεο)

Ο Ηλίας Βαλάσης πριν από αρκετά χρόνια συμμετείχε στο Survivor που είχε προβληθεί στο Mega.

Χρόνια μετά ο ίδιος μίλησε για το παιχνίδι σε τηλεοπτική εκπομπή και απάντησε κάτω από ποιες συνθήκες θα τον ξαναβλέπαμε σε επόμενο Survivor.

«Στο Survivor δεν ήμουν ακριβώς εγώ.. Εγώ ήμουν, απλά πρόσεχα πολύ. Τότε είχε γίνει χαμός, ο κόσμος είχε παθιαστεί και είχε παραμυθιαστεί.

Για να επιβιώσω είχα φάει τότε τα πάντα, ποντίκια, γλάρους, χελώνες, αβγά χελώνας. Είχα προβλήματα υγείας πολλά μετά, ακόμα και σήμερα. Δεν μπορώ να αργήσω να φάω, έχει διαλυθεί το στομάχι μου από τότε.

Δεν μου έχει γίνει κουβέντα για το All Star Survivor, στα προηγούμενα μου είχε γίνει, για όλα αυτά τα reality επιβίωσης που βγήκαν. Δυστυχώς, όμως, αυτοί κοιτούν περισσότερο το Instagram.

Τα χρήματα είναι ο μοναδικός λόγος που θα μπορούσα πια εγώ να μπω σε ένα ριάλιτι και να πεις και 5 πράγματα που δεν ακούγονται πια», λέει ο Ηλίας Βαλάσης.

Πλέον ο Ηλίας Βαλάσης τα τελευταία οχτώ χρόνια ασχολείται με την υποκριτική και το θέατρο και είναι ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.