
Ο Άκης Δείξιμος αναφερόμενος στην πρώην σύζυγο του αδερφού του, Κώστα Δόξα, τόνισε πως «έχει μένος απέναντι στον πατέρα του παιδιού της».
Ο Άκης Δείξιμος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη μήνυση που υπέβαλε ο αδερφός του κατά της πρώην συζύγου του, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Το συμβάν σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, όπου διαμένουν η Μαρία Δεληθανάση και το παιδί τους. Μετά τη μήνυση, η ίδια συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου αφέθηκε ελεύθερη, ενώ η δίκη έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο.
Ο Άκης Δείξιμος αναφέρθηκε στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε και δείχνει τη Μαρία Δεληθανάση να οδηγεί δίκυκλο, ενώ πίσω της βρισκόταν η ανήλικη κόρη της χωρίς κράνος. «Δεν πέφτω με τίποτα πλέον από τα σύννεφα από αυτή την πλευρά. Να που τελικά θα γίνει κάτι που θα πέσεις πραγματικά από τα σύννεφα. Η μητέρα στη μηχανή πάνω φορώντας το κράνος και από πίσω ένα 8χρονο παιδί εκτεθειμένο σε κίνδυνο από μια μητέρα. Δεν μπορεί πραγματικά να μου κάνει τίποτα έκπληξη ειδικά από μία γυναίκα, που έχει γενικότερα ένα μένος απέναντι στον πατέρα του παιδιού της», δήλωσε.
Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αδερφός του τα τελευταία χρόνια, επισημαίνοντας πως η αντιπαράθεση με την πρώην σύζυγό του έχει επηρεάσει τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική του ζωή. «Ο αδερφός μου αντιμετωπίζει χρόνια τώρα προβλήματα με τα δικαστήρια, τη δουλειά του. Δεν υπολογίζεται από την πλευρά της, ότι αυτό έχει στοιχίσει και το ανήλικο παιδί της», τόνισε.
Ο Άκης Δείξιμος τόνισε επίσης, ότι ο Κώστας Δόξας επισκέπτεται κάθε εβδομάδα τη Θεσσαλονίκη για να δει την κόρη του. «Ο αδερφός μου ανεβαίνει κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και παίρνει την κόρη του. Είδε κάτι που το είχε δει ξανά. Το πρώτο το βήμα και το λογικό, είναι η συζήτηση, αυτό όμως δεν γίνεται αφού δεν υπάρχει συνεννόηση, άρα αυτό που έμενε στον αδερφό μου να κάνει ήταν αυτό. Υπήρχε περίοδος που οδηγούσε μηχανή χωρίς δίπλωμα και της είχε κάνει πάλι παρατήρηση», εξήγησε.
Τέλος, αποκάλυψε ότι είχε γίνει προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού, χωρίς όμως αποτέλεσμα. «Το προηγούμενο διάστημα έγινε προσπάθεια από τον αδερφό μου να τα βρουν εξωδικαστικά, η οποία δεν ευδοκίμησε. Δέχεται μονίμως απειλές και επιθέσεις, αλλά αυτά είναι η καθημερινότητά του. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και ο αδερφός μου θα δικαιωθεί. Υπήρχαν προβλήματα συμπεριφοράς, τα βλέπαμε όλοι. Ό,τι και να συμβουλεύσεις τον αδερφό σου, τον φίλο σου, θα ακολουθήσει αυτό που λέει η καρδιά του», κατέληξε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.