ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μην περιμένεις τζάμπα»: Αυτά τα τέσσερα ζώδια αργούν να απαντήσουν στα μηνύματα

«Μην περιμένεις τζάμπα»: Αυτά τα τέσσερα ζώδια αργούν να απαντήσουν στα μηνύματα

Υπάρχουν δύο ήδη ανθρώπων: αυτοί που απαντούν στα μηνύματα έστω και αργά κι αυτοί που δεν απαντούν καθόλου. Γνωρίζεις ήδη σε ποια κατηγορία ανήκεις και με την παρακάτω λίστα θα ξέρεις με ποια ζώδια δεν χρειάζεται να θυμώνεις που μένει το μήνυμά σου για αρκετό καιρό στο “διαβάστηκε”.

Ταύρος: Θα διαβάσεις το μήνυμα και μετά θα ξεχάσεις να απαντήσεις

Το να είσαι Ταύρος σημαίνει ότι είσαι πιο αργή, περιεκτική και πρακτική στην επικοινωνία σου. Επίσης, σημαίνει ότι προτιμάς να χειριστείς ένα πράγμα κάθε φορά. Αν βομβαρδίζεσαι από μια σειρά από μηνύματα από πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, πιθανότατα θα νιώσεις καταπίεση και ίσως μια μικρή ενόχληση που τόσοι άνθρωποι απαιτούν κάτι από σένα. Αυτό που συμβαίνει είναι να λες στον εαυτό σου ότι θα απαντήσεις στην πρώτη ευκαιρία. Όταν όμως βρεθεί λίγος ελεύθερος χρόνος, τα μηνύματα δεν υπάρχουν πια στο μυαλό σου.

Δίδυμος: Απαντάς αμέσως ή σε 5-7 εργάσιμες μέρες

Σου αρέσει να μιλάς. Όταν είσαι σε mood συζήτησης, τρέχεις με χίλια και επενδύεις στο πάρε δώσε της επικοινωνίας. Αν δεν είσαι απορροφημένη σε μια συζήτηση μπορείς να είσαι ταυτόχρονα σε διαφορετικά apps και να τσεκάρεις όλες τις ενημερώσεις. Το πρόβλημα είναι ότι αποσπάσαι εύκολα γιατί πάντα έχεις ένα εκατομμύριο πράγματα στο μυαλό σου. Αν υπάρχει κάτι που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον, ίσως ξεχάσεις να απαντήσεις.

Υδροχόος: Απαντάς μόνο αν αυτό που σου πουν είναι ενδιαφέρον

Είναι γνωστό ότι αποκόβεσαι από όλους και βυθίζεις τον εαυτό σου στον μικρόκοσμό σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς τους ανθρώπους και δεν προσπαθείς να έχεις κοινωνική ζωή. Απλά αυτή η ενέργεια εξαντλείται. Στο τέλος της ημέρας κουράζεσαι με όλους και απομακρύνεσαι για λίγο. Εκτός αν η συζήτηση είναι τρομερά ενδιαφέρουσα και δεν σε κάνει να προχωρήσεις σε κάτι άλλο. Αν από την άλλη γίνει έντονη ή υπερβολικά απαιτητική, θα την αποφύγεις όσο περισσότερο μπορείς. Ποιος έχει χρόνο για δράματα;

Ιχθύς: Ξεκινάς να απαντάς αλλά σε διακόπτουν παράλληλα μηνύματα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου έχεις την τάση να αναζητάς το χώρο σου και να ζεις λίγο στον φανταστικό κόσμο που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου. Πιθανότατα έχεις μια όμορφη και φανταστική απάντηση στο μυαλό σου αλλά ξεκινάς να σκέφτεσαι κάτι άλλο ενώ γράφεις και δυστυχώς σε απορροφά αυτό. Ο παραλήπτης σίγουρα βλέπει με ανυπομονησία την ένδειξη που λέει ότι ο αποστολέας “πληκτρολογεί” για να μην λάβει καμία απάντηση στο τέλος. Αν σε ξέρει καλά, θα το έχει συνηθίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.