Ποια είναι τα 6 ζώδια που έχουν τη στόφα του πρωταθλητή

Ποια είναι τα 6 ζώδια που έχουν τη στόφα του πρωταθλητή

Είναι αλήθεια ότι όλα τα ζώδια έχουν χαρίσματα και ταλέντα, σε διάφορους τομείς το καθένα. Μιλώντας, όμως, για τα προσόντα που είναι απαραίτητα για να πετύχεις ολοκληρωμένα στόχους σου και να καταλήξεις εκεί που ήθελες από την αρχή, είναι αλήθεια ότι κάποια ζώδια υπερτερούν από… γεννησιμιού τους!

Στη δουλειά, στις σχέσεις, στον οικονομικό τομέα, αυτά τα ζώδια, χάρη στις θετικές πλανητικές επιρροές που δέχονται, καταφέρνουν να πάρουν οτιδήποτε έχουν βάλει στο μυαλό τους.

Διάβασε, λοιπόν, πιο κάτω για ποια ζώδια η λέξη «επιτυχία» είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους.

ΚΡΙΟΣ

Δεν υπάρχει ανηφόρα που να είναι δύσκολη για τον Κριό, το ζώδιο του Άρη, που θέλει να υπερέχει σε όλα, χωρίς να αποθαρρύνεται απ’ οποιοδήποτε εμπόδιο.

Αυτή η αίσθηση ανταγωνισμού που διαθέτει, σε συνδυασμό με μια ισχυρή φιλοδοξία από την οποία εκπορεύονται όλοι οι πύρινοι στόχοι του, δίνουν στον Κριό την πρωτιά του πιο επιτυχημένου ζωδίου. Μπράβο Κριέ! Πάντα πρώτος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκ φύσεως, ο Παρθένος, μπορεί να βασίζεται στην έμφυτη επιθυμία του για τάξη και ακρίβεια, χαρίσματα που είναι τόσο απαραίτητα τόσο στη δουλειά όσο και στην καθημερινή ζωή.

Στην πραγματικότητα, αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή είναι το πιο ειδικό στο να διαχειρίζεται την οργάνωση των εξόδων, των ραντεβού, ακόμα και μέσα στο σπίτι. Αυτές οι ικανότητες δίνουν στην Παρθένο τις προδιαγραφές για την επιτυχία σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού.

ΖΥΓΟΣ

Το αέρινο ζώδιο του Ζυγού έχει… ειδίκευση, αλλά και μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, χάρη στην πρακτική του φύση, ενώ έχει πάντα ένα ισχυρό κίνητρο στο να διεκπεραιώνει τις εργασίες που αναλαμβάνει.

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη και στην πραγματικότητα είναι γεννημένος για να κάνει πλάνα. Παράλληλα, θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει, με συγκεκριμένους τρόπους και μέχρι τελικής πτώσης, τους ανθρώπους που αγαπά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που έχει μεγάλες πιθανότητες να επιτύχει στους τομείς των σχέσεων και της φιλίας, αφού διακρίνεται από δύο βασικά χαρακτηριστικά που του χαρίζουν οι κυβερνήτες του Άρης και Πλούτωνας: δημιουργικότητα και ζωντανή συναισθηματική δράση.

Από τη μία πλευρά, έχει πράγματι δημιουργικές ικανότητες που τις ασκεί διαρκώς και τον οδηγούν στο να βρίσκει εναλλακτικές λύσεις σε πολλά άλυτα προβλήματα. Από την άλλη, διαθέτει αξιοζήλευτη ενσυναίσθηση και ένστικτο όσον αφορά στις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Είναι αυτό που λέμε «διαβάζει τη σκέψη σου». Μεγάλο προσόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κανένα έργο, μικρό, μεγάλο ή γιγάντιο, δεν είναι πολύ δύσκολο για τον Αιγόκερω, το πλέον ορθολογικό και προσηλωμένο στους στόχους του απ’ όλα τα ζώδια. Πράγμα που σημαίνει ότι αν έχει κάποιον στόχο στο μυαλό του, δεν αποσπάται εύκολα.

Αυτή η αποφασιστικότητα και η επιμονή στους στόχους του συνδυάζεται επιτυχώς με το ότι δεν κουράζεται σχεδόν ποτέ, λόγω των αντοχών που του χαρίζει ο κυβερνήτης του ο Κρόνος. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό συνδυασμό ικανοτήτων που οδηγεί αυτό το ζώδιο στο να έχει μεγάλες επιτυχίες, ειδικά στον εργασιακό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Παρόλο που μπορεί να μοιάζει παράξενο, το ζώδιο των Ιχθύων είναι ένα από τα πιο πεισματάρικα και δεν φοβάται να κάνει λάθη και να αρχίσει πάλι από την αρχή.

Η επιθυμία για αναγνώριση και προσοχή, που έχουν όλα τα ζώδια του νερού, μπορεί να οδηγεί το αγαπημένο παιδί του Ποσειδώνα σε κάθε κατάσταση.
Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά ωφελούν τον Ιχθύ, τόσο στην ιδιωτική ζωή όσο και στη δουλειά του και τον οδηγούν να πετύχει σε όλους τους τομείς, με ιδιαίτερη έμφαση στην εργασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.