ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τα 4+1 ζώδια που έχουν τη διαφωνία στο… τσεπάκι τους

Τα 4+1 ζώδια που έχουν τη διαφωνία στο… τσεπάκι τους

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα ζώδια που έχουν την διαφωνία στο τσεπάκι τους;

Αιγόκερως

Θα κερδίσει μια διαφωνία με επιχειρήματα και δεν θα σου αφήσει περιθώριο να βγάλεις άκρη. Ο Αιγόκερως δεν είναι εύκολος αντίπαλος και όποιος σκοπεύει να τα βάλει μαζί του είναι πιθανόν να τα βρει σκούρα. Βλέπει γενικά τη ζωή σαν έναν αμείλικτο πόλεμο για επικράτηση του καλύτερου, όπου ο καλύτερος φιλοδοξεί να είναι ο ίδιος.

Υδροχόος

Αυτό το ζώδιο θεωρείται το πιο έξυπνο του ζωδιακού και είναι αναμενόμενο ότι θα βγει πάντα νικητής μετά από μια αντιπαράθεση. Είναι ένα εγκεφαλικό ζώδιο που οι σκέψεις του σίγουρα τρέχουν πιο γρήγορα από τις δικές σου. Ο,τι και να του πεις το έχει ήδη σκεφτεί και έχει βρει έναν τρόπο να αντικρούσει κάθε σου επιχείρημα. Αν και αποφεύγει τις αντιπαραθέσεις, αν χρειαστεί να τις αντιμετωπίσει θα το κάνει με επιτυχία. Μην ξεχνάς, είναι πάντα ανοιχτός για συζήτηση.

Ταύρος

Γνωστός για το πείσμα και την ξεροκεφαλιά του, ο Ταύρος θυμώνει πολύ όταν η άλλη πλευρά επιμένει σε μια διαφορετική άποψη. Σπάνια παραδέχεται ότι έχει άδικο και έχει τεράστια υπομονή. Πάντα βρίσκει τρόπους να κερδίσει μια διαφωνία καθώς προσπαθεί να βρει έναν λογικό συμβιβασμό και είναι ψύχραιμος στις συγκρούσεις.

Παρθένος

Είναι αρκετά ανταγωνιστικός, αλλά προτιμά τις αντιπαραθέσεις κατά μέτωπο και όχι με ύπουλο τρόπο. Οπλο είναι το μυαλό του, το οποίο χρησιμοποιεί για να εξουδετερώσει την απειλή και κρατάει παράλληλα την πολύτιμη αξιοπρέπειά του. Εχει πολλά επιχειρήματα να σου πει και δεν είναι ο τύπος που θα διστάσει να σε πληγώσει όταν έρθει η ώρα να σου πει τα δυσάρεστα.

Λέων

Το Λιοντάρι είναι ατρόμητο και μια εχθρική ενέργεια απέναντί του όχι μόνο δεν θα τον φοβίσει, αλλά και θα το θεωρήσει ασέβεια, προκαλώντας την οργή του. Η γνωστή περηφάνια του λιονταριού δεν τον αφήνει να παραδεχτεί ποτέ το λάθος του. Όποιο επιχείρημα κι αν έχει η άλλη πλευρά, θα αποδειχτεί εντελώς αδύναμο, αφού αυτό το ζώδιο θα βρει τον τρόπο να βγει νικητής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.