ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μαζί τους θα «κλαις» από τα γέλια: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που έχουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορ

Μαζί τους θα «κλαις» από τα γέλια: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που έχουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορ

Αν κάποιος μπορεί να σε κάνει να γελάσεις πιθανότατα ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Κριός

Είναι παρορμητικός και του αρέσει η διασκέδαση ενώ το χαριτωμένο χιούμορ του τον κάνουν ένα από τα πιο αστεία ζώδια. Πολύτιμο εργαλείο του είναι το σώμα του και για αυτό θα χρησιμοποιήσει τεχνικές υποκριτικής και θα κάνει γκριμάτσες για να σε κάνει να γελάσεις.

Δίδυμος

Το ταλέντο του είναι να παίρνει τις λεπτομέρειες του κόσμου γύρω του και να τους προσδίδει πληροφορίες και αυτό είναι που του δίνει τη δυνατότητα του γρήγορου και έξυπνου χιούμορ.

Λέων

Λατρεύει να είναι στο επίκεντρο οπότε το να κάνει τον κόσμο να γελά και να φέρνει χαρά στο δωμάτιο του βγαίνει φυσικά. Έχει ζεστή και καλοσυνάτη αίσθηση του χιούμορ και είναι γεννημένος διασκεδαστής.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι περιπετειώδης και συχνά έχει ξεκαρδιστικές ιστορίες να αφηγηθεί για τα ταξίδια και τις εμπειρίες του. Επίσης, δεν φοβάται να πει αυτό που έχει στο μυαλό του οπότε ακόμα κι αν η αίσθηση του χιούμορ του είναι αιχμηρή, σίγουρα θα γελάσεις πολύ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.