ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γουέιν Ρούνεϊ: Αυτή ήταν η απάντησή του για το σκάνδαλο με τις ημίγυμνες κοπέλες

Γουέιν Ρούνεϊ: Αυτή ήταν η απάντησή του για το σκάνδαλο με τις ημίγυμνες κοπέλες

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του σκανδάλου του Άγγλου προπονητή με τις τρεις καλλονές στο ξενοδοχείο.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ μετά τη διαρροή των φωτογραφιών όπου φαίνεται να είναι παρέα με τρεις κοπέλες σε ξενοδοχείο του Μάντσεστερ.

Ο 35χρονος πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύζυγος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα εκβιασμού από τις 21χρονες οι οποίες τράβηξαν φωτογραφίες με εκείνον ενώ ο ίδιος κοιμόταν.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η μητροπολιτική αστυνομία του Μάντσεστερ με τις τρεις καλλονές, το 21χρονο μοντέλο του Snapchat, Τάιλερ Ράιαν, και τις δύο φίλες της Ελίζ Μέλβιν και Μπρουκ Μόργκαν να μπαίνουν στο «μικροσκόπιο».

Ο εκπρόσωπος του Ρούνεϊ ισχυρίζεται ότι το αίτημα για έρευνα έχει αναβληθεί καθώς δεν είναι ξεκάθαρο για το αν το περιστατικό, για το οποίο ο τεχνικός της Ντέρμπι λέει ότι έπεσε θύμα απάτης, στο ξενοδοχείο του Μάντσεστερ Staycity Aparthotel, είναι δουλειά της συγκεκριμένης αστυνομικής αρχής της πόλης να διερευνηθεί.

Σύμφωνα με τη Sun, ο Ρούνεϊ και δύο φίλοι του είχαν βγει για ποτά το βράδυ του Σαββάτου στο πριβέ Chinawhite Club του Μάντσεστερ.

Ο παλαίμαχος άσος είχε πάρει μια ειδική σουίτα, στην οποία προσκάλεσαν τις τρεις κοπέλες και υπήρξε συνέχεια σε ξενοδοχείο, αλλά επισημαίνεται πως δεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.