ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Σακίρα κάνει σκέιτ με σέξυ, μίνι φούστα (βίντεο)

Η Σακίρα κάνει σκέιτ με σέξυ, μίνι φούστα (βίντεο)

Όταν δεν βρίσκεται πάνω στη σκηνή ή στα γυρίσματα κάποιου εντυπωσιακού video clip η Shakira απολαμβάνει τις βόλτες της πάνω στο… skate.

Η Λατίνα τραγουδίστρια μοιράστηκε πρόσφατα ένα video στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram στο οποίο τη βλέπουμε να απολαμβάνει το παιχνίδι πάνω σε μία πίστα skate. Τα σχόλια κάτω από αυτό ξεπέρασαν τις 600,000 με πολλούς διάσημους να αντιδρούν επίσης. Μια εξ αυτών η Gwyneth Paltrow, η οποία άφησε κάτω από το post ένα emoji φωτιάς.

Οι ακόλουθοί της δεν σχολίασαν μόνο τη δεινότητά της πάνω στην πίστα, αλλά και το outfit που επέλεξε, το οποίο την έκανε να μοιάζει με έφηβη. «Πότε θα σταματήσεις να είσαι τόσο ξεχωριστή;», έγραψε ένας fan με έναν άλλον να σημειώνει: «Μόλις έγινες ακόμη πιο απίθανη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Shakira επέλεξε μία μαύρη, mini φούστα και ένα T-shirt σε λεοπάρ μοτίβο, τα οποία συνδύασε με κόκκινα sneakers και κράνος στην ίδια απόχρωση. Τα μαλλιά της ήταν ελεύθερα σε μπούκλες, ενώ δεν παρέλειψε και τον εξοπλισμό για την ασφάλειά της. Όπως φαίνεται η διάσημη καλλιτέχνις με την ιδιαίτερη φωνή μπορεί να κάνει τα πάντα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.