ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποκάλυψη από τον Light: «Υπάρχουν πολλά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Mad Clip»

Αποκάλυψη από τον Light: «Υπάρχουν πολλά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Mad Clip»

Ο Light μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή μετά τον θάνατο του κολλητού και συνάδελφού του, Mad Clip.

Ο γνωστός τράπερ μίλησε στην κάμερα του “Χαμογέλα και Πάλι” και αναφέρθηκε στα ακυκλοφόρητα τραγούδια που είχε ετοιμάσει με τον Πίτερ.

«Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα. Μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να βγούμε, να διασκεδάσουμε. Είναι περίεργη περίοδος για όλους. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις και να συνεχίσεις κανονικά με την καθημερινότητά σου» σημείωσε αρχικά.

Όσον αφορά στην κριτική που δέχθηκε επειδή επέστρεψε στις δραστηριότητές του λίγο καιρό μετά τον θάνατο του φίλου του, δήλωσε:

«Δεν θέλω να δώσω παραπάνω αξία και να απαντήσω. Όποιος γνώριζε προσωπικά τον Πιτ, γνωρίζει τι θα ήθελα. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και δικαιώμά του».

Τέλος, ο τράπερ αποκάλυψε ότι υπάρχουν πολλά τραγούδια του με τον Mad Clip που δεν έχουν κυκλοφορήσει και πως αν η οικογένεια του εκλιπόντος δώσει το «οκ» θα κυκλοφορήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχουν πολλά τραγούδια και project με τον Mad Clip, ολοκληρωμένα και ανολοκλήρωτα, που δεν έχουν κυκλοφορήσει. Θα εξαρτηθεί από την επιθυμία της οικογένειας» υπογράμμισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.