ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δούκισσα Νομικού: «Έλιωσε» το Instagram με τη νέα της ανάρτηση

Δούκισσα Νομικού: «Έλιωσε» το Instagram με τη νέα της ανάρτηση

Το απόγευμα της Τρίτης 30 Νοεμβρίου η Δούκισσα Νομικού ανήρτησε στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την κορούλα της, στο οποίο τις βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιασμένες στο κρεβάτι.

Η Δούκισσα Νομικού δεν κρύβει ότι ανυπομονεί για τα Χριστούγεννα, καθώς είναι μία περίοδος που θα περάσει με τα δύο παιδιά της και τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Μία full time μαμά, αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα παιδιά της, ενώ προσπαθούν να περνούν πολλές ώρες όλοι μαζί. Τις περισσότερες φόρες, μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού μοιράζεται και στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς φίλους της, δείχνοντας τις όμορφες στιγμές που περνάει με τον Σάββα και την Αναστασία.

«Μια φωτογραφία χιλιάδες συναισθήματα. Η σφιχτή αγκαλιά μας με την Αναστασία με συγκινεί. Στo βλέμμα της βλέπω εμένα μικρή να κοιτάζω τη μητέρα μου και η Αναστασία στα μάτια μου βλέπει τη δίκη της super ηρωίδα.! Τουλάχιστον έτσι μου λέει», έγραψε η Δ. Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.