ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οργισμένη η Τάνια Τσακλανίδου: «Ένα τηλεσκουπίδι μπήκε με μπράβους στην παράσταση»

Η ερμηνεύτρια πήρε θέση για το περιστατικό που συνέβη στην παράσταση του Χ.Ζαραλίκου

Οργισμένη η Τάνια Τσακλανίδου: «Ένα τηλεσκουπίδι μπήκε με μπράβους στην παράσταση»

Σφοδρή κριτική άσκησε η ερμηνεύτρια Τάνια Τσακλανίδου στην δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, σχολιάζοντας το περιστατικό που συνέβη στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Η Σάσα Σταμάτη ανέβηκε στη σκηνή μαζί με κάποιους άνδρες και προκάλεσε ένταση, διαφωνώντας με όσα αναφέρονταν τη στιγμή εκείνη στην παράσταση. Σε εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος προσπαθούσενα ηρεμήσει εκείνη και τους ανθρώπους που την συνόδευαν, τους οποίους αργότερα ο κωμικός χαρακτήρισε «μπράβους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένα τηλεσκουπίδι, μπήκε λέει, με μπράβους σε παράσταση και την διέκοψε. Να δω τι άλλο περιμένουμε να συμβεί για να ξυπνήσουμε και να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους» ανέφερε η Τάνια Τσανακλίδου σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.