ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Madonna vs 50 Cent: «Υποθέτω ότι η νέα σου καριέρα είναι να προκαλείς» – Η συγνώμη του ράπερ

Madonna vs 50 Cent: «Υποθέτω ότι η νέα σου καριέρα είναι να προκαλείς» – Η συγνώμη του ράπερ

Η ποπ σταρ Μαντόνα που χαρακτήρισε σεξιστική την απόφαση της πλατφόρμας να «αποσύρει» μια σειρά σέξι φωτογραφιών της την περασμένη εβδομάδα, ξανα-πόσταρε τις φωτογραφίες της και σχολίασε αρνητικά την κριτική του ράπερ 50 Cent εναντίον της. Ο ράπερ επανήλθε μετά από τον εκνευρισμό της βασίλισσας της ποπ και ζήτησε «συγννώμη», η οποία δεν φάνηκε και τόσο ειλικρινής!

Ο 46χρονος ράπερ 50 Cent είχε σχολιάσει τις προκλητικές πόζες της Μαντόνα στα social γράφοντας: «Ό,τι πιο αστείο! LOL. Αυτή είναι η Μαντόνα στο κρεβάτι να προσπαθεί να το παίξει “like a virgin” στα 63».

Η Μαντόνα δεν άφησε αυτό το σχόλιο να «πέσει κάτω» και απάντησε ποστάροντας μία φωτογραφία που οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά χαμογελαστοί, και έγραψε: «Εδώ ο 50 Cent προσποιούνταν ότι είναι φίλος μου. Τώρα αποφάσισε να με κακολογήσει! Υποθέτω ότι η νέα σου καριέρα είναι να προκαλείς την προσοχή προσπαθώντας να ταπεινώσεις τους άλλους στα social media. Η χαμηλότερου επιπέδου επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ως καλλιτέχνης και ως ενήλικας. Απλώς ζηλεύεις, δεν θα φαίνεσαι τόσο καλά όσο εγώ, ούτε θα διασκεδάζεις τόσο πολύ, όταν θα είσαι στην ηλικία μου».

Ο 50 Cent ζήτησε συγγνώμη στη Μαντόνα, μετά τα καυστικά σχολιά του για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η σταρ στο Instagram, και έγραψε στο Twitter: «Πρέπει πληγωσα πολύ τα συναισθήματα της Madonna, πήγε και ξέθαψε μια παλιά φωτογραφία του MTV από το 2003. Εντάξει, συγγνώμη, δεν είχα σκοπό να πληγώσω τα συναισθήματά σου. Δεν ωφελούμαι από αυτό, σε κάθε περίπτωση, είπα αυτό που σκέφτηκα όταν είδα τη φωτογραφία, ελπίζω να δεχτείς τη συγγνώμη μου».

Η Μαντόνα δεν έχει ακόμη απαντήσει δημόσια στη συγγνώμη του ράπερ. Σε χθεσινό της στόρι στο Insta, η ποπ σταρ με φίλτρο στο πρόσωπό της που την έκανε να μοιάζειμε εξωγήινο, μίλησε για όσους δεν την καταλαβαίνουν και την κατακρίνουν γιατί είναι ένα «σπάνιο είδος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.