ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ακινητοποίησαν τον… πράκτορα 007 στο αεροδρόμιο – Επικίνδυνο αντικείμενο στη χειραποσκευή του

Ακινητοποίησαν τον… πράκτορα 007 στο αεροδρόμιο – Επικίνδυνο αντικείμενο στη χειραποσκευή του

Με αμηχανία αντέδρασε ο διάσημος ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν όταν πέρασε από έλεγχο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπέρλινγκτον, στο Βερμόντ των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην Πράκτορας 007 πέρασε επιχείρησε να επιβιβαστεί σε αεροσκάφος μεταφέροντας ένα κυνηγετικό μαχαίρι 25,4 εκατοστών στη χειραποσκευή του.

Όπως ανακοίνωσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, μετά την επίλυση του ζητήματος επιτράπηκε στον ηθοποιό να συνεχίσει το ταξίδι του.

Ο 62χρονος Ιρλανδός καλλιτέχνης φέρεται ότι αντέδρασε με αμηχανία και ντροπή όταν οι άνδρες ασφαλείας του κατέσχεσαν το μαχαίρι, γράφει το BBC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κανονισμοί της Διοίκησης προβλέπουν ότι αιχμηρά αντικείμενα, όπως μαχαίρια, κοπίδια και ψαλίδια με μήκος που ξεπερνά τα 10,15 εκατ, πρέπει να φυλάσσονται μέσα στις αποσκευές οι οποίες περνούν από έλεγχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.