ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπνώτισαν τον Τζένσον Μπάτον και «σήκωσαν» από τη βίλα του 400.000 ευρώ!

Υπνώτισαν τον Τζένσον Μπάτον και «σήκωσαν» από τη βίλα του 400.000 ευρώ!

Συμμορία διαρρηκτών μπήκε τη Δευτέρα το βράδυ στη βίλα του πιλότου της F1 Τζένσον Μπάτον, στο Σεν Τροπέ. 

Οι διαρρήκτες έδρασαν ανενόχλητοι και, όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα, αναστάτωσαν την κρεβατοκάμαρα του Μπάτον και της συζύγου του Τζέσικα, ενώ το ζευγάρι κοιμόταν!

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Sun οι διαρρήκτες υπνώτισαν τον 35χρονο Μπάτον και την 30χρονη σύζυγό του, μοντέλο, Τζέσικα Μιτσιμπάτα, μέσω ειδικού αερίου, που διοχέτευσαν στο σύστημα του κλιματισμού και έδρασαν ανενόχλητοι. 

Το επόμενο πρωί ο Μπάτον ανακάλυψε το σπίτι του λεηλατημένο, τα συρτάρια στην κρεβατοκάμαρά του αναστατωμένα και σύμφωνα με δηλώσεις από άτομο του περιβάλλοντός του στην Sun, από τη βίλα «είχαν κάνει φτερά» αντικείμενα συνολικής αξίας 400.000 ευρώ. Το ίδιο άτομο ανέφερε ότι ήταν μια τρομακτική εμπειρία για το ζευγάρι να μάθει, ότι, ενώ κοιμόταν, εγκληματίες δρούσαν ανενόχλητοι μέσα στο δωμάτιό του.

Μεταξύ των αντικειμένων που πήραν οι διαρρήκτες είναι και το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που είχε προσφέρει στην Τζέσικα ο σταρ της F1 και η αξία του αποτιμάται σε 350.000 ευρώ.

Τα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στη βίλα του πιλότου της McLaren, εκτός από τον ίδιο και τη σύζυγό του, την ώρα της ληστείας υπήρχαν και άλλα τρία άτομα, τα οποία οι διαρρήκτες υπνώτισαν, επίσης μέσω ειδικού αερίου στο σύστημα κλιματισμού.

Η γαλλική αστυνομία ανέφερε ότι στην περιοχή έχουν γίνει διαρρήξεις και σε άλλες ιδιοκτησίες με την ίδια ακριβώς μέθοδο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία διερευνά την πιθανότητα η διάρρηξη να έγινε από δύο άνδρες που παρακολουθούσαν τη βίλα του Μπάτον. 

Τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής βρίσκονται στα χέρια των αστυνομικών προκειμένου να τους βοηθήσουν στον εντοπισμό των διαρρηκτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τζένσον Μπάτον παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Τζέσικα Μιτσιμπάτα, που έχει καταγωγή από την Ιαπωνία και την Αργεντινή, πέρυσι τα Χριστούγεννα στη Χαβάη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.