ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κόλαση η Κατερίνα Στικούδη: Χορεύει πάνω σε στύλο! (φωτό)

Κόλαση η Κατερίνα Στικούδη: Χορεύει πάνω σε στύλο! (φωτό)

Η Κατερίνα Στικούδη τα τελευταία χρόνια δοκιμάζει τις δυνάμεις της και εκτός μόντελινγκ, χτίζοντας καριέρα ποπ τραγουδίστριας. Μπαίνει στο στούντιο, γράφει καινούρια τραγούδια και κάνει live εμφανίσεις, όπως αυτή που πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες στην Πάτρα. Oταν εμφανίστηκε στα πιτς, θεατές και οδηγοί την υποδέχτηκαν θερμά, ενώ το ίδιο συνέβη και το βράδυ στη συναυλία, όπου 5.000 θεατές τραγουδούσαν και χόρευαν μαζί της. Η Κατερίνα αγαπά τα σπορ και περνά αρκετές ώρες της μέρας στο γυμναστήριο ή τρέχοντας για να διατηρήσει τις ούτως ή άλλως άψογες αναλογίες της. «Kάνω spinning τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, ένα ειδικό πρόγραμμα με ποδήλατα», έχει δηλώσει.

«Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή γυμναστική και σου φτιάχνει σε μικρό χρονικό διάστημα το σώμα. Κάνει φοβερή γράμμωση και ανορθώνει τους γλουτούς, ενώ για επιπλέον γράμμωση προπονούμαι με βάρη. Κάνω επίσης τζόκινγκ, καθώς με τον τρόπο αυτό επιταχύνεται ο μεταβολισμός και χάνεις πολύ εύκολα κιλά. Ολα αυτά συνδυάζονται βέβαια με μια ιδανική διατροφή χωρίς ιδιαίτερα λιπαρά και ζάχαρες. Αντιθέτως, τρώω πολλά φρούτα και πίνω τουλάχιστον 10 ποτήρια νερό την ημέρα», εξηγεί.

Οταν η Κατερίνα ρωτήθηκε αν αισθάνθηκε άβολα στη φωτογράφηση με τα σέξι εσώρουχα, αρκέστηκε σε ένα χαμόγελο και είπε: «Σε μια τέτοια άνετη εποχή δεν θα ενοχοποιήσουμε αυτά που δεν πρέπει». 

Λιγότερο λακωνική ήταν για την εμπειρία του pole dance: «Μου άρεσε πολύ αυτή η εμπειρία, μια και δεν είχα ξανακάνει στο παρελθόν. Eίναι ένα άθλημα που γυμνάζει απίστευτα το σώμα». Οι φαν της βέβαια έχουν να προσθέσουν κι άλλα. «Οταν διαθέτεις τις ιδανικότερες αναλογίες της showbiz διεκδικώντας τον τίτλο της Eλληνίδας Τζένιφερ Λόπεζ, η χορευτική μπάρα ταιριάζει γάντι. Αν δεν κάνει pole dance η Κατερίνα Στικούδη, ποια θα κάνει;», λένε οι θαυμαστές της στα social media.

Αυτή τη χρονιά η Κατερίνα Στικούδη είναι έτοιμη για καινούρια πράγματα. Η ίδια αναφέρεται στα σχέδιά της λέγοντας σε διαδικτυακό περιοδικό: «Μετά τον τρίτο μου δίσκο, με τίτλο “Cliche”, έρχονται νέα τραγούδια και πολλές εκπλήξεις. Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε επίσης το βιντεοκλίπ μου για το τραγούδι “Θα σου περάσει”, στο οποίο συμμετέχουν οι ΝΕΒΜΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.