ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η “καυτή” απορία της Λίντσεϊ Βον! [φωτο]

Η “καυτή” απορία της Λίντσεϊ Βον! [φωτο]

Η 31χρονη χρυσή ολυμπιονίκης στο σκι, αλλά και πρώην του Τάιγκερ Γουντς, Λίντσεϊ Βον, αναστατώνει το κοινό συχνά πυκνά με τις σέξι φωτογραφίες της που η ίδια ανεβάζει στα social media.

HΑμερικανίδα καλλονή είχε πρόσφατα μια απορία την οποία ήθελε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο Instagram και να ζητήσει τη γνώμη τους!

Η ερώτηση που έθεσε στη λεζάντα της φωτογραφίας ήταν αν ο ποπός της από αυτή την κοντινή λήψη φαίνεται… μεγάλος! Τα συμπεράσματα δικά σας! Καταγραφή

Δείτε ακόμα μερικές στιγμές της. 173503 173652 173640

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.