ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συναυλία- έκπληξη από τη Μαντόνα- Τραγούδησε τα ξημερώματα… για την ειρήνη (βίντεο)

Συναυλία- έκπληξη από τη Μαντόνα- Τραγούδησε τα ξημερώματα… για την ειρήνη (βίντεο)

Μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν τη νύχτα στην Place de la République. Ανάμεσά τους βρέθηκε η Μαντόνα η οποία πήγε να ανάψει ένα κεράκι στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων αλλά έδωσε και μια μίνι… συναυλία!

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει μέσω Twitter ότι μετά το τέλος της συναυλίας της στο Berci στο πλαίσιο της περιοδείας Rebel Heart θα έκανε μια επίσκεψη στην Place de la République.

Και αυτό έκανε συνοδευόμενη από τον 10χρονο γιο της Ντέιβιντ και τον κιθαρίστα Μόντε Πίτμαν με τη βοήθεια των οποίων ερμήνευσε τραγούδια όπως το Ghosttown, το Imagine του Τζον Λένον και το Like a Prayer.

«Θέλουμε να τραγουδήσουμε ορισμένα τραγούδια για την ειρήνη για να μοιράσουμε χαρά και αγάπη και να τιμήσουμε αυτούς που πέθαναν πριν από τέσσερις εβδομάδες» είπε η Μαντόνα στους «θεατές» της «συναυλίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.