ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι 5… χειρότερες θεωρίες συνωμοσίας γύρω από γνωστούς σταρ! (φωτό & βίντεο)

Οι 5… χειρότερες θεωρίες συνωμοσίας γύρω από γνωστούς σταρ! (φωτό & βίντεο)

Kαι καθώς διανύουμε περίοδο απολογισμών ήρθε η ώρα για έναν πέρα για πέρα διαφορετικό… Οι 5 περίεργες θεωρίες συνωμοσίας για μεγάλους σταρ που έγιναν viral στο Διαδίκτυο. Οχι μονο φέτος, αλλά τα τελευταία χρόνια. 

Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν για καθένα από τους σούπερ σταρ αναπτύχθηκε κάποιος αστικός μύθος, ωστόσο, οι ψεύτικες φήμες που δημιουργήθηκαν για ορισμένους ήταν πραγματικά παράξενες. 

Τζένιφερ Λόρενς 

Η ηθοποιός του Hunger Games σκηνοθέτησε την τούμπα της στα Οσκαρ του 2014, αφού μετά την πτώση της στην απονομή του 2013 κατάλαβε ότι ένα τέτοιο καρέ σε κάνει αυτομάτως το πιο δημοφιλές πρόσωπο της βραδιάς. 

Η φήμη ξεκίνησε, άγνωστο από που, ωστόσο το γεγονός ότι στο ενδεχόμενο να είχε σκηνοθετηθεί αναφέρθηκε και ο Τζάρεντ Λέτο έκανε τα πράγματα πολύ χειρότερα. Βασικά έκανε τη φήμη πιο πιστευτή. 

Ντόναλντ Τραμπ 

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι προκλητικός όχι λόγω χαρακτήρα, αλλά βάσει οργανωμένο σχεδίου. Απότερος σκοπός αυτού να εξασφαλιστεί η εκλογή της Χίλαρι Κλίντον το 2016. Με απλά λόγια η θεωρία συνωμοσίας αυτή θέλει και τον Τραμπ να δουλεύει για την Χίλτον. 

Αβρίλ Λαβίν 

Για τη νεαρή τραγουδίστρια έγραψαν το χειρότερο: Οτι είναι νεκρή. Και ότι αυτή που βλέπουμε εμείς είναι μια άλλη που της μοιάζει και συγκεκριμένα η ηθοποιός Μελίσα Βαντέλα. Συγκεκριμένα ο θεωρία συνωμοσίας θέλει την Αβρίλ Λαβίν να έχει πεθάνει αμέσως μετά το πρώτο της άλμπουμ Let Go. Η απόδειξη που χρησιμοποιείται προς επίρρωση αυτού του ισχυρισμού είναι κάποια σημάδια στο δέρμα της τραγουδίστριας τα οποία υπήρχαν πριν βγάλει το εν λόγω άλμπουμ, εξαφανίστηκαν όμως αμέσως μετά. 

Οταν ήταν έγκυος έλεγαν ότι η κοιλιά της ήταν ψεύτικη, ενώ μια δήλωση του πατέρα της αυτή την εβδομάδα έβαλε φωτιά στα social media. Ποια είναι η ηλικία της τραγουδίστριας; Ολοι νομίζουν 34, αλλά γιατί ο πατέρας της είπε ότι είναι συνομίλικη με την Πινκ που είναι 36; 

Πίπα Μίντλετον 

Εχει αδιαμφισβήτητα τα πιο διάσημα οπίσθια στην υφήλιο. Αφού έγιναν viral στον βασιλικό γάμο της αδελφής της κυκλοφόρησε η φήμη ότι απλά ήταν… ψεύτικα! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.