ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαβαλάς: “Θα παίξω στην Επίδαυρο”

Γαβαλάς: “Θα παίξω στην Επίδαυρο”

Ο Λάκης Γαβαλάς ετοιμάζεται ν’ αποδείξει πως έχει ταλέντο στην υποκριτική. Ο δημοφιλής εκκεντρικός επιχειρηματίας συμμετέχει στην παράσταση Celebrities και δηλώνει έτοιμος να παίξει και στην Επίδαυρο.

«Το ντεμπούτο μου έχει να κάνει με το ότι μια ζωή ήμουν απλήρωτος ηθοποιός και τώρα σκέφτηκα μιας και είναι περίοδος που κανείς δεν πληρώνει, να το κάνω επαγγελματικά», ανέφερε μιλώντας σε εφημερίδα

Όπως είπε μάλιστα δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να παίξει στην Επίδαυρο. «Θα πήγαινα στην Επίδαυρο. Μου έχουν ήδη προτείνει να παίξει εκεί το 2023. Το έργο θα λέγεται Αμάρτησα για μια τυρόπιτα και εγώ θα κάνω την τυρόπιτα».

Όσον αφορά την πρόσφατη δήλωση του Σάκη Ρουβά ότι θέλει να παίξει τον Οιδίποδα στην Επίδαυρο ανέφερε: «Την μπιρίμπα στην Ελλάδα την παίζουν και στην Εκάλη και στην Κοκκινιά και ο Σάκης είναι η πιο καλή τράπουλα για το πράσινο τσόχινο τραπέζι για χαρτοπαιξία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πώς κατέληξε όμως να παίζει στο θέατρο; «Η πρόταση έγινε από τη Βάνα Μπάρμπα. Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο και μου μίλησε για τον Φίλιππο Δεσύλλα, ο οποίος της είπε ότι ήθελε να γράψει ένα έργο όπου θα συμμετείχα και εγώ. Η αρχική σκέψη ήταν να υπάρχουν μόνο δύο χαρακτήρες, ο δικός μου και της Βάνας, όπου θα παίζαμε τα alter ego μας, αυτούς δηλαδή που πραγματικά είμαστε και όχι αυτό που ο κόσμος πιστεύει. Στην πορεία όμως προστέθηκαν άλλοι δύο ρόλοι, που θα τους υποδύονται ο Κώστας Φραγκολιάς και η Βάσια Λακουμέντα» εξήγησε προ ημερών στο περιοδικό Εγώ και συνέχισε για το αν είναι έτοιμος να δεχτεί τις όποιες κριτικές: «Δεν θέλω να φανώ αλαζόνας, αλλά πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι στους οποίους αναφέρεσαι θα έπρεπε να πληρώνουν τον όποιο Γαβαλά βγαίνει για να μπορούν να έχουν θέματα. Ούτως ή άλλως, εκτός από το να κρατούν μια βεντάλια με λεφτά στα χέρια, τα υπόλοιπα που λένε είναι άσχετα και δεν θεωρώ ότι μπορεί να με ενδιαφέρουν κιόλας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.