ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O γνωστός τραγουδιστής Craig Strickland αγνοείται εδώ και τέσσερις ημέρες [φωτό]

O γνωστός τραγουδιστής Craig Strickland αγνοείται εδώ και τέσσερις ημέρες [φωτό]

O γνωστός τραγουδιστής Craig Strickland, frond man του συγκροτήματος Backroad Anthem αγνοείται εδώ και τέσσερις ημέρες.

Οι δικοί του άνθρωποι, φίλοι και θαυμαστές, έχουν κάνει αρκετές κοινοποιήσεις στα social media σε περίπτωση που κάποιος έχει δει ή γνωρίζει οτιδήποτε για την εξαφάνιση του 29χρονου. Ο τραγουδιστής και ένας φίλος του, ο Chase Morland, είχαν πάει για κυνήγι πάπιας στη λίμνη Kaw στο Kay County της Αμερικής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η βάρκα τους αναποδογύρισε με αποτέλεσμα o δεύτερος, 22 ετών, να εντοπιστεί νεκρός, ενώ ο τραγουδιστής αγνοείται τα τελευταία τέσσερα 24ωρα. Οι αρχές δεν έχουν σταματήσει να αναζητούν τον Stickerland, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δεν τους ευνοούν, μια και στην περιοχή επικρατεί κακοκαιρία.

Ο τραγουδιστής αριστερά και ο φίλος του που εντοπίστηκε νεκρός

Ο αγνοούμενος Craig Strickland

Το συγκρότημα Backroad Anthem

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.