ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιατί μισεί τα νυφικά η Βάνα Μπάρμπα;

Γιατί μισεί τα νυφικά η Βάνα Μπάρμπα;

Την αυτοβιογραφία της ετοιμάζει η Βάνα Μπάρμπα, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Ένα σημαντικό κεφάλαιο του βιβλίου που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του Ιανουαρίου, θα είναι αφιέρωμενο στον έρωτα. 

Αλήθεια, το βιβλίο θα δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων όπως εκείνα της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου και της Μαργαρίτα Παπανδρέου; «Καταρχήν εγώ δεν ήμουν ποτέ με ηγέτη, είχα μεν σημαντικούς ανθρώπους δίπλα μου αλλά μέχρι εκεί… Τώρα τέλη Γενάρη θα βγει το βιβλίο. Εγώ για τους πρώην συντρόφους μου θα μιλήσω με πολύ καλά λόγια, πάντως. Όλους τους λατρεύω, όλοι μου οι άντρες ήταν η ζωή μου…», τόνισε σε γνωστό περιοδικό.

Αν γύριζε τον χρόνο πίσω θα επέλεγες κάποιον από τους πρώην συντρόφους της για να είναι μαζί; «Εννοείται, έναν-δύο θα τους κρατούσα για πάντα…», απάντησε η ηθοποιός.

Θα σκεφτόταν να παντρευτεί; «Όχι, μισώ το νυφικό και δεν θα φορούσα ποτέ! Δεν μου αρέσει ο ρόλος της Barbie-πριγκίπισσας! Mια γυναίκα γίνεται πριγκίπισσα όταν αγωνίζεται, μεγαλώνει το παιδί της. Aυτός ο μύθος του νυφικού με αφήνει παντελώς αδιάφορη!…Οι μεγάλοι έρωτες δεν φοράνε άσπρο νυφικό, φοράνε ρούχα κόκκινα, του πάθους και των καταστροφών! Ένα σύμφωνο συμβίωσης δύο ανθρώπων μπορεί να τους κάνει να περάσουν υπέροχα και με σεβασμό… Η αγάπη δεν είναι κλισέ, είναι τα πάντα, φοράει το δικό της ρούχο!»

Γιατί συχνά δηλώνει ότι δεν θέλει να είναι sex symbol; «Η Μαρία Κορινθίου και η Δήμητρα Ματσούκα είναι sex symbols που είναι πιο μικρές από μένα. Εγώ είμαι μια γυναίκα γοητευτική, δεν είμαι ερωτική πλέον! Άλλο να είναι κάποιος γοητευτικός κι άλλο sexy, το sexy θέλει νιάτο! Η γοητεία είναι διαχρονική και έχει δύναμη, το sexy το πέρασα…», απάντησε. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχει κάτι που νοσταλγεί από το παρελθόν; «Τα χρόνια της αθωότητας που ήμασταν τέλεια και δεν περιμέναμε να περάσουμε μαύρες μέρες…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.