ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κατερίνα Στικούδη: Πόζαρε μόνο με τα μικροσκοπικά εσώρουχά της! [φωτό]

Κατερίνα Στικούδη: Πόζαρε μόνο με τα μικροσκοπικά εσώρουχά της! [φωτό]

Εκρηκτική και πιο sexy από ποτέ πόζαρε στο φακό η Κατερίνα Στικούδη φορώντας μόνο τα εσώρουχά της… Με κορμί που δεν έχει ούτε ένα ψεγάδι και έντονο σεξαπίλ η εντυπωσιακή τραγουδίστρια κολάζει τον αντρικό πληθυσμό με τις πόζες της και προκαλεί τη ζήλια δε- κάδων γυναικών που θέλουν να αποκτήσουν –εδώ και τώρα– το καλλίγραμμο κορμί της!

Το περιοδικό YOU μπήκε στο backstage της φωτογράφισης που έκανε για τη νέα καμπάνια της ανοιξιάτικης συλλογής εσωρούχων της εταιρείας MED «Sugar baby» και απαθανάτισε την πανέμορφη κοπέλα, που αφέθηκε στα χέρια των ειδικών και έγινε ο πιο γλυκός… πειρασμός για όλους, ένα supermodel που θα μπορούσε να συναγωνιστεί επάξια τα «αγγελάκια» της Victorias’ Secret.

stikoydhhhh2 stikoydhhhh3

Η ίδια έδειχνε να απολαμβάνει το shooting, χαρίζοντας τα ωραιότερα και πιο αισθησιακά καρέ στο φακό που είναι ερωτευμένος χρόνια μαζί της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
stikoydhhh4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.