ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης Ambrosio και Ronaldo (vid)

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης Ambrosio και Ronaldo (vid)

Ένα βίντεο από τα παρασκήνια της «καυτής» φωτογράφισης της Alessandra Ambrosio και του Cristiano Ronaldo για το GQ «ανέβασε» στο κανάλι του στο YouTube το γνωστό περιοδικό.

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης φωτογραφήθηκε μαζί με τον Άγγελο της Victoria’s Secret για το εξώφυλλο του περιοδικού, για το τεύχος «Body Issue» του μήνα Φεβρουαρίου.

Και όσοι πιστεύετε όμως πως οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί του ποδοσφαιριστή έχουν «πειραχτεί» στον υπολογιστή, τότε κάνετε μεγάλο λάθος καθώς το περιοδικό αποκάλυψε πως οι φωτογραφίες τους είναι ατόφιες, όπως τις τράβηξε ο φωτογράφος. 

«Εάν είστε σαν εμάς και βλέπετε τον Ronaldo στο εξώφυλλο του Φεβρουαρίου μαζί με την Ambrosio ίσως αν αναφωνήσετε: “ουάου”. Και ίσως να σκεφτείτε μετά ότι έχουν σχεδιαστεί κάποιο πλαϊνοί κοιλιακοί. Λοιπόν σας έχουμε καλά και κακά νέα: το σώμα στο εξώφυλλο είναι φυσικό (εκτός από κάποιες παρεμβάσεις στο δέρμα και στο μαύρισμα) και θα πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο από photoshop για να το αποκτήσετε», έγραψε το αντρικό περιοδικό στη σελίδα του στο facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.