ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Kim Kardashian πιο παραμορφωμένη από ποτέ! (φωτό)

Η Kim Kardashian πιο παραμορφωμένη από ποτέ! (φωτό)

Kαι αφού όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν την Kim Kardashian και πάλι κορμί, μιας και πασχίζει να χάσει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της, η αδερφή της Kourtney, ποστάρει κοινή τους φωτογραφία και δημιουργεί έναν πανικό στα social media, μιας και πολλοί εντόπισαν μία ιδιαιτερότητα στην εικόνα της διάσημης τηλεπερσόνας.

Που λέτε, η Kim εμφανίζεται πιο παραμορφωμένη και τρομακτική από ποτέ, με τα χαρακτηριστικά της να φαίνονται σχεδόν… απόκοσμα, και τα χείλη της να έχουν αγγίξει αποκριάτικες διαστάσεις, μιας και ήταν πιο κωμικά από ποτέ.

3089778700000578 0 image a 2 1453662528851 7fdc7

Όπως ήταν φυσικό, οι φανς δεν άφησαν τα ντοκουμέντα αυτά να περάσουν έτσι, με τους περισσότερους να χλευάζουν την Kim για τις αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί. Αχ βρε κορίτσι μου, έτσι όπως το πας στο τέλος δε θα σε αναγνωρίζει ούτε ο Kanye!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
3089778700000578 0 What s up with Kim s face Many fans speculated Kim had used her m 5 1453662671872 e2f26
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.