ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λίτσα Γιαγκούση: “Είχα κερδίσει στο στοίχημα 70 εκατομμύρια δραχμές!” (βίντεο)

Λίτσα Γιαγκούση: “Είχα κερδίσει στο στοίχημα 70 εκατομμύρια δραχμές!” (βίντεο)

Η τύχη είχε χαμογελάσει στην Λίτσα Γιαγκούση, όταν είχε κερδίσει στο στοίχημα, το ποσό των εβδομήντα εκατομμυρίων δραχμών. «Ναι είναι αλήθεια, παλιά είχε γίνει αυτό. Στο στοίχημα. Εβδομήντα εκατομμύρια δραχμές», είπε η τραγουδίστρια στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Parole», όπου σε ένα video-αφιέρωμα που είχε προβληθεί για εκείνη, είχε αποκαλυφθεί η ηλικία της. «Σοκαριστικό! Ήταν λίγο αγενές, χωρίς να θέλω να προσβάλω τα παιδιά! Είναι αγενές να λες την ηλικία ενός καλλιτέχνη. Ο καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία… Την πετύχανε την ηλικία… είπαν ότι πέρασα τα 50 κάτι τέτοιο… κοντά κοντά είμαστε», τόνισε η Λίτσα Γιαγκούση.

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, μετά την αποκάλυψη της ηλικίας της, είχε πει εμφανώς «παγωμένη»: «Δεν το περίμενα γιατί δεν το έχω πει ποτέ, απλά βγαίνει από τα συμφραζόμενα… τα καλλιστεία κλπ. Δεν πειράζει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά δεν το έχω πει ποτέ». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.