ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χιου Τζάκμαν: Εξομολογείται πως γνώρισε τη γυναίκα του και είναι 20 χρόνια μαζί (φωτό)

Χιου Τζάκμαν: Εξομολογείται πως γνώρισε τη γυναίκα του και είναι 20 χρόνια μαζί (φωτό)

Νέος, ωραίος, κομψός, γυμνασμένος και με υπέροχο χαμόγελο, θα ‘πρεπε να του ήταν πολύ εύκολο έως παιχνιδάκι να πλησιάσει μία γυναίκα.

Όπως εξομολογήθηκε όμως ο ίδιος κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί όταν γνώρισε την σύζυγό του, με την οποία είναι μαζί 20 ολόκληρα χρόνια, ήταν τόσο αγχωμένος που έμοιαζε με ερείπιο. Μιλώντας στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις, ο Τζάκμαν μίλησε για τη γνωριμία με την Ντέμπορα Λι.

«Την γνώρισα στην πρώτη μου δουλειά. Ήταν διάσημη. Ντρεπόμουν τόσο πολύ που δεν της μίλησα για μία ολόκληρη εβδομάδα. Έτσι, έκανα ένα πάρτι και την κάλεσα μαζί με 20 άλλα άτομα. Ήπια μερικά ποτά και της είπα “είμαι ερωτευμένος μαζί σου”».

Όπως τόνισε στην εκπομπή, το καλό ήταν ότι και εκείνη ήταν ερωτευμένη μαζί του. «Είναι το πιο υπέροχο πράγμα που μου συνέβη ποτέ», συμπλήρωσε ο Τζάκμαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.