ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H Κάιλι Μινόγκ αρραβωνιάστηκε τον κατά 19 χρόνια νεότερο της Τζόσουα Σας (φωτό)

H Κάιλι Μινόγκ αρραβωνιάστηκε τον κατά 19 χρόνια νεότερο της Τζόσουα Σας (φωτό)

Με ένα τεράστιο μονόπετρο κυκλοφορεί εδώ και δυο μήνες η Κάιλι Μινόγκ που από ότι όλα δείχνουν αρραβωνιάστηκε τον κατά 19 χρόνια νεότερο της Τζόσουα Σας.

Ο πολλά υποσχόμενος 28χρονος Βρετανός ηθοποιός επιβεβαίωσε το χαρούμενο γεγονός αποκαλώντας την 47χρονη τραγουδίστρια «αρραβωνιαστικιά μου» στα Βραβεία NME.

« Αν και η Κάιλι δεν μιλάει για αυτό, ο Τζόσουα μάλλον δεν μπορεί να κρατήσει το μυστικό» είπε μια πηγή από το περιβάλλον τους στην εφημερίδα «The Sun».

«Με υπερηφάνεια την αποκάλεσε αρραβωνιαστικιά του μπροστά σε κόσμο ενώ αστειεύτηκε ότι το να είναι μαζί της δεν του δημιουργεί πρόβλημα να πηγαίνει σε πάρτι» συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Τζόσουα της έκανε πρόταση γάμου τις γιορτές, ενώ έκαναν σκι στην Ελβετία. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Σεπτέμβριο, και από τότε είναι αχώριστοι. Η μικροσκοπική Κάιλι έχει δηλώσει ότι αυτός είναι η αγάπη της ζωής της και ότι πετάει στα σύννεφα εξαιτίας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.