ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Lady Gaga μίλησε για τον βιασμό της: Θεωρούσε ότι έφταιγε αυτή… (φωτό)

Η Lady Gaga μίλησε για τον βιασμό της: Θεωρούσε ότι έφταιγε αυτή… (φωτό)

Η εμφάνιση της στα φετινά Όσκαρ συζητήθηκε για το μήνυμα που έστειλε η Lady Gaga κατά της σεξουαλικής βίας. Η ίδια είχε πέσει θύμα βιασμού και μάλιστα, η γιαγιά και η θεία της το έμαθαν μόλις τώρα αφού έγινε όλος ο ντόρος στην τελετή.

Η ποπ σταρ ομολόγησε ότι ντρεπόταν να μιλήσει για αυτό στους συγγενείς της. Ο λόγος μάλιστα που η Gaga δεν μιλούσε για την φριχτή εμπειρία της έχει να κάνει με την θρησκεία της.

«Μου πήρε πολύ καιρό ακόμα και να το παραδεχτώ στον εαυτό μου γιατί είμαι Καθολική και ενώ ήξερα ότι είναι διαβολικό θεωρούσα ότι έχω ευθύνη. Για δέκα χρόνια πίστευα ότι ήταν δικό μου το φταίξιμο», είπε.

Την επόμενη μέρα από τα Όσκαρ την πήρε τηλέφωνο η γιαγιά της και με δάκρυα στα μάτια της είπε «Ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανη για σένα».

Στην σκηνή της πλαισίωναν γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική βία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μητέρα, η γιαγιά και η θεία της ποπ σταρ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.