ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ “ξανανιώνει” και παντρεύεται τη Τζέρι Χολ [φωτό]

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ “ξανανιώνει” και παντρεύεται τη Τζέρι Χολ [φωτό]

Αίσιο τέλος έχει ο κεραυνοβόλος έρωτας που «χτύπησε» πέρυσι το καλοκαίρι τον δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα των media Ρούπερτ Μέρντοχ και την πρώην σύντροφο του Μικ Τζάγκερ, Τζέρι Χολ. Το ζευγάρι μετά τους όρκους που αντάλλαξε την Παρασκευή σε ιδιωτική έπαυλη, αποφάσισε να κάνει και μια πιο επίσημη τελετή στην εκκλησία St. Bride’s στην Fleet Street στο Λονδίνο.

Η πρώτη φωτογραφία μετά την τελετή της Παρασκευής

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου – όπως ήταν και επιθυμία του ζευγαριού – στη σημερινή τελετή είναι παρούσες οι έξι συνολικά κόρες του στο πλευρό του ως παράνυφες. Ο 84χρονος Μέρντοχ έχει στο ενεργητικό του τρεις γάμους και τρία διαζύγια και είναι πατέρας τεσσάρων κοριτσιών και δύο γιων ενώ έχει αποκτήσει και εφτά εγγόνια.

Οι κόρες του Μέρντοχ που ντύθηκαν παράνυφες είναι η Prudence 57 ετών, η Elizabeth 47 ετών, η Grace 14 ετών και η Chloe 12 ετών. Οι γιοι του δισεκατομμυριούχου είναι ο Lachlan 44 ετών και ο James 43 ετών.

Ο Μέρντοχ ποζάρει μαζί με τους γιούς του

Η 59χρονη Τζέρι Χολ, πρώην μοντέλο, δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά από την επί 23 χρόνια σχέση της με τον Μικ Τζάγκερ απέκτησε τέσσερα παιδιά. Τον Gabriel 18 ετών, τον James 30 ετών και δύο κόρες, την Elizabeth 32 ετών και την Georgia 23 ετών.

Η νύφη φόρεσε νυφικό από την αγαπημένη της σχεδιάστρια Βίβιαν Γουέστγουντ με φόρεμα της οποίας έκανε και μια λαμπερή εμφάνιση στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ.

Η νύφη φτάνει με το νυφικό της

Τον Οκτώβριο το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράγκμπι στο Λονδίνο και τον Ιανουάριο ανακοίνωσε τον αρραβώνα του, μέσω της εφημερίδας Times, που ανήκει στον 84χρονο Μέρντοχ. 

Σε σχετικό δημοσίευμα η εφημερίδα The Sydney Morning Herald, αναφέρει ότι η Τζέρι Χολ και ο Ρούπερτ Μέρντοχ επιθυμούν την ενεργή συμμετοχή των παιδιών τους στον γάμο τους για να ξεκινήσουν την νέα τους ζωή όλοι μαζί ως μια ενωμένη οικογένεια.

Παρών στο γάμο και ο μουσικοσυνθέτης Άντριου Λόιντ Βέμπερ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.