ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τ.Ντίκινσον: Το μοντέλο που έκανε θραύση τις δεκαετίες ’70 και ’80 έχει καρκίνο του μαστού [φωτό]

Τ.Ντίκινσον: Το μοντέλο που έκανε θραύση τις δεκαετίες ’70 και ’80 έχει καρκίνο του μαστού [φωτό]

H Τζάνις Ντίκινσον, το μοντέλο που έγραψε ιστορία το ’70 και το ’80 αποκαλύπτει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. “Είναι σκληρό για μένα να το λέω, αλλά έχω καρκίνο του μαστού! Εδώ και δύο εβδομάδες το ξέρω”, αποκαλύπτει μιλώντας στη «Daily Mail». Το πρώην μοντέλο έμαθε για την ασθένειά της στις 12 Μαρτίου, οπότε και πήγε στο γιατρό για ένα πρόβλημα με το στομάχι της.

«Έπιασε έναν μικρό όγκο, στο μέγεθος μπιζελιού, στο δεξί μου στήθος. Όταν το πίεσε λίγο, πόνεσα. Είπα από μέσα μου “μπίνγκο, σίγουρα έχω καρκίνο”», αναφέρει το μοντέλο, προσθέτοντας πως η μαστογραφία και η βιοψία επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες.

Η 61χρονη -που στο παρελθόν έχει παραδεχθεί ότι καταστράφηκε οικονομικά κάνοντας διαρκώς πλαστικές- αποκαλύπτει ότι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση: «Είναι ακόμα πολύ σοκαριστικό! Φοβάμαι πολύ! Αλλά δεν θα το αφήσω να με ρίξει. Δεν θα επιτρέψω στο φόβο να με ορίσει. Θα το ξεπεράσω, θα είμαι μια χαρά. Όταν το έμαθα έζησα τον εφιάλτη! Φοβήθηκα για τα δυο παιδιά μου, τον αγαπημένο μου αρραβωνιαστικό, τον 4χρονο εγγονό μου… Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πως θα τρελαθούν».

«Είμαι εδώ για τις γυναίκες όλου του κόσμου. Και τους λέω το εξής: “πρέπει να σας αγαπάτε”. Mητέρες, κόρες, αδελφές, αυτό πρέπει να το θυμίζετε συνέχεια στον εαυτό σας», επισημαίνει η Τζάνις και, αφού ευχαριστεί την οικογένειά της και όσους είναι στο πλευρό της, δηλώνει αποφασισμένη να νικήσει την ασθένεια. «Αυτό δεν είναι πάρτι οίκτου. Είμαι η Τζάνις Ντίκινσον και θα είμαι εδώ για πολύ, πολύ καιρό! Δεν με ξεφορτώνεστε ακόμη!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.