ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Φωτιά» έχει πάρει ο διεθνής Τύπος με το θάνατο του Prince

«Φωτιά» έχει πάρει ο διεθνής Τύπος με το θάνατο του Prince

“Φωτιά” έχει πάρει ο διεθνής Τύπος μετά το θάνατο του εμβληματικού καλλιτέχνη, Prince. Μαλιστα, αρκετά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μετέδωσαν διστακτικά την είδηση κάνοντας λόγο αρχικά για κάποιο θάνατο στην έπαυλη του καλλιτέχνη.

“Ο Prince είναι νεκρός- Η σορός του βρέθηκε σε έπαυλη στην Μινεσότα. Νοσηλευόταν επί έξι μέρες στο νοσοκομείο, εξαιτίας μιας σοβαρής γρίπης”, γράφει στο πρωτοσέλιδό της, η Daily Mail.

“Ένας νεκρός στο συγκρότημα «Paisley» του Prince. Αυτή τη στιγμή, ένας θάνατος διερευνάται στη Μινεσότα”, αναφέρει το Fox 9, 

«Ένας θάνατος στην έπαυλη και το στούντιο ηχογράφησης του Prince, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές», γράφει η Daily Mirror.

“Prince: Σοκαριστικός θάνατος στο σπίτι του σταρ – Είναι καλά;” είναι ο τίτλος του Hollywoodlife.

Το CNN γράφει: “Η αστυνομία διερευνά ένα θάνατο στην έπαυλη του Prince. Δεν έχει αναγνωριστεί το πτώμα, αναφέρει ο σερίφης, Τζέισον Καμερούντ.

“O Prince νεκρός: O θρυλικός μουσικός βρέθηκε νεκρός στο στούντιο ηχογράφησης, σε ηλικία 57χρονών”, είναι ο τίτλος του Independent.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.